Jude Law a Ana De Armas budou v novém filmu zkoumat původ druhů

16. 5. 2023 - 12:12 | Novinky | Adam Homola

Jude Law a Ana De Armas budou v novém filmu zkoumat původ druhů zdroj: MGM

Uznávaný režisér Ron Howard shromáždil pro svůj připravovaný film Origin of Species („Původ druhů“) hvězdné obsazení.

Podle serveru Deadline se v tomto survival thrilleru, jehož scénář napsal Noah Pink, známý z nedávného filmu Tetris, objeví Jude Law (Fantastická zvířata), Ana De Armas (Blondýna), Alicia Vikander (Tomb Raider) a Daniel Brühl (Na západní frontě klid).

Natáčení by mělo začít v australském Queenslandu ještě letos.

Snímek Origin of Species čerpá inspiraci ze skutečné události, kterou vykresluje prostřednictvím dvou unikátních příběhů. Tvůrci film líčí jako temně humorné zkoumání vraždy a přežití, které se točí kolem různorodé skupiny postav, jež opustí společnost a vydá se na Galapágy. Všechny tyto postavy hledají odpověď na věčnou existenciální otázku, která pronásleduje lidstvo: Smysl života.

Po Třinácti životech půjde o nový celovečerní film Howarda, taktéž založeném na skutečném příběhu. Třináct životů měl premiéru na Prime Video v loňském roce a objevili se v něm Viggo Mortensen, Colin Farrell a Joel Edgerton. Film se zabýval záchrannou operací v thajské jeskyni.

Howard, držitel Oscara za nejlepší režii za film Čistá duše a nominovaný za film Frost/Nixon, má za sebou působivou filmografii, která zahrnuje filmy Willow, Apollo 13, Šifra mistra Leonarda, ale třeba taky Solo: Star Wars Story.

zdroj: Amazon Prime Video

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.