Johnny Depp nemá dveře k novým Pirátům z Karibiku ještě úplně zavřené

7. 6. 2023 - 13:34 | Novinky | Adam Homola

Johnny Depp nemá dveře k novým Pirátům z Karibiku ještě úplně zavřené zdroj: Foto: Disney

Přestože Johnny Depp v minulosti trval na tom, že si svou roli v Pirátech z Karibiku nezopakuje, potenciál nového příběhu v sérii by ho mohl přimět, aby si to rozmyslel.

I přes Deppovy právní kontroverze týkající se jeho bývalé manželky Amber Heard a následný soudní proces společnost Disney možnost hercova návratu definitivně nevyloučila.

Jerry Bruckheimer, producent Pirátů z Karibiku, vyjádřil nadšení z možného Deppovy návratu do série. Stejně tak Sean Bailey, prezident filmové produkce studia Disney, se zdá být této vyhlídce otevřený. Při diskusi o možném oživení franšízy Pirátů, jejíž poslední verze byla uvedena v roce 2017, Bailey naznačil, že studio má k dispozici zajímavý příběh, který vzdává hold předchozím filmům a zároveň přináší nové prvky.

V rozhovoru s deníkem The New York Times Bailey uvedl, že Deppův současný postoj k opětovnému ztvárnění jeho ikonické role kapitána Jacka Sparrowa zůstává nejistý, nicméně myšlenku přivítat herce zpět ve franšíze nezavrhl.

V Disney se tak posunuli z pozice „v žádném případě“ do pozice „nic nelze vyloučit“ a je tak nejspíš jen otázkou času, kdy dostaneme oficiální oznámení a Depp se ke své ikonické roli ještě jednou vrátí. V Disney se ale každopádně Pirátů bez Deppa nebojí, ostatně už nějakou dobu tam vzniká minimálně scénář pro Piráty s hlavní ženskou hrdinkou, kterou by si měla zahrát Margot Robbie.

Depp již dříve vyjádřil silné výhrady k návratu do série a prohlásil, že ho k účasti na dalším pokračování nepřiměje žádná částka ani lákavé pobídky. Nedávno však Depp svůj návrat do herecké sféry oslavil nezávislým filmem Jeanne du Barry, který měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes. Herec se dočkal potlesku vestoje, při kterém byl viditelně dojatý. Nakonec mu třeba Disney nějakou hezkou nabídku udělá a on ji odmítne, ale víte co se říká… Nikdy neříkej nikdy.

zdroj: Falcon

Zdroje: New York Times

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.