Joaquin Phoenix se po Jokerovi pustí do role Napoleona Bonaparte

15. 10. 2020 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Joaquin Phoenix se po Jokerovi pustí do role Napoleona Bonaparte zdroj: DreamWorks Pictures

Joaquin Phoenix a Ridley Scott se dají znovu dohromady a po Gladiátorovi si střihnou další historické drama.

Film, který se začne natáčet až někdy příští rok, ponese název Kitbag a půjde o dramatický pohled na život francouzského vojevůdce Napoleona Bonaparte. Hlavní roli Napoleona ztvární právě Phoenix, který dostal Oscara za nejlepší herecký výkon v hlavní roli v loňském Jokerovi.

Scénář ke Kitbag píše David Scrapa, který pro Scotta už psal All the Money in the World. O filmu se toho sice zatím moc nevíme, ale alespoň něco málo oficiálního tu přeci jen máme: má jt o původní a osobní pohled na Napoleonovy začátku, a především na jeho rychlou a drsnou cestu k titulu císaře. Nahlížet na to pak budeme skrze jeho návykový a často nestabilní vztah s jeho ženou a jedinou láskou Josefínou. Kdo si jeho ženu zahraje ale zatím netušíme.

Chybět by každopádně neměly ani Napoleonovy slavné bitvy, jeho známé strategické myšlení a vize, jak vést válku – tohle všechno by měl Kitbag mít a Ridley Scott už mnohokrát dokázal, že historické bitvy umí v malém i masivním měřítku.

Scott se po All the Money in the World k historickým dramatům zase vrátil. Nedávno totiž dotočil historické drama The Last Duel s Benem Affleckem, Adamem Driverem a Mattem Damonem. Než se ale slavný režisér vrhne na Kitbag, stihne ještě jeden projekt, hvězdami narvaný Gucci. Tam mu mají hrát lidi jako Lady Gaga, Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver a Jared Leto.

zdroj: Warner Bros Pictures

Zdroje: Deadline , Scott Free Productions

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.