Jesse James uznal, že zavinil krach manželství se Sandrou Bullock

24. 5. 2010 - 17:00 | Téma | red

Jesse James uznal, že zavinil krach manželství se Sandrou Bullock zdroj: tisková zpráva

Jesse James, který v dohledné době přestane být manželem americké herečky Sandry Bullockové, bere všechnu vinu za rozpad jejich pět let trvajícího manželství na sebe. V prvním televizním rozhovoru od letošního března, kdy vyšla najevo jeho nevěra, prohlásil, že je patrně "nejnenáviděnějším mužem na světě" za to, že Bullockovou podvedl, napsala agentura Reuters.

"Měl jsem úžasný život a úžasný úspěch a manželství ... a všechno jsem to zahodil vlastníma rukama," řekl v rozhovoru poskytnutém televiznímu pořadu stanice ABC News, který stanice odvysílá 25. května.
Jednačtyřicetiletý James přiznal, že svou ženu podváděl a měl nejméně čtyři milenky; jednu z nich v době, kdy odjela Bullock v loňském roce natáčet film Zrození šampiona (The Blind Side). Ten jí letos vynesl prvního Oscara za nejlepší hlavní ženskou roli a Sandra Bullockv emotivním projevu poděkovala Jamesovi za jeho podporu. Jen několik dní poté ale vyšly najevo jeho nevěry.

Herečka, která se mimo jiné proslavila ve filmech Nebezpečná rychlost nebo Čas zabíjet, okamžitě podala žádost o rozvod, a to přesto, že v lednu pár adoptoval dítě. Magazínu People řekla, že ho bude vychovávat sama.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.