Indonéští tvůrci lákají na film s falešným panem Beanem

12. 6. 2012 - 9:51 | Téma | red

Indonéští tvůrci lákají na film s falešným panem Beanem zdroj: tisková zpráva

anoušci slavného filmového nešiky pana Beana v Indonésii by měli být opatrní a nenechat se nalákat na nový hororový film "Mr. Bean Possessed by D.P." Nehraje v něm Rowan Atkinson, ale neznámý britský herec, který se mu jen podobá, napsala dnes agentura AFP.

Oficiální stránky na sociální síti Facebook, které jsou Mr. Beanovi věnované, napsaly: "Právě jsme se dozvěděli, že v Indonésii vznikl nový film s 'panem Beanem' v názvu. Vězte, prosím, že to nemá nic společného s vaším milovaným panem Beanem nebo panem Rowanem Atkinsonem, abyste se vyhnuli zklamání."

Producenti filmu Mr. Bean Possessed by D.P. (Pan Bean posedlý D.P.), v němž hraje známá indonéská herečka Dewi Perssiková, popřeli, že by se pokoušeli prosadit snímek jako originálního pana Beana. "Nikdy jsme nezmínili jméno Rowana Atkinsona. Říkáme jen, že v tom filmu hraje pan Bean," řekl AFP producent K.K. Dheeraj ze společnosti K2K Productions.

Pravý Mr. Bean zdroj: tisková zpráva

"(V angličtině) je spousta věcí nazývaných 'bean' - kávové zrno, fazole. Můžeme to jméno používat taky, když chceme. Například v Malajsii jsou sušenky Mr Bean, ale to neznamená, že jde o výrobek Rowana Atkinsona," dodal.

Ve filmu, který měl premiéru minulý týden, je "Mr. Bean" ztvárněný neznámým britským hercem v podobě mumiovitého ducha, jehož posedne vnadná Perssiková. Ta je v Indonésii běžně známá pod iniciálami D.P.

Indonéské sdělovací prostředky minulý měsíc Perssikovou citovaly, když prohlásila, že s ní ve zmíněném filmu bude hrát Atkinson. To ale Perssiková v pondělí popřela a trvala na tom, že mluvila jen o "panu Beanovi". "Je to jen obchodní trik," napsala na svém účtu na sociální síti Twitter.

Pravý Mr. Bean

Dheeraj odmítl jméno mužské hvězdy filmu zveřejnit a sdělil jen, že jde o Brita. A Perssiková na Twitter připsala: "Jeho jméno neznám. Znám ho jen jako pana Beana."

Původní Mr. Bean z televizní a filmové série, která proslavila britského komika Rowana Atkinsona po celém světě, je v Indonésii velmi populární. Obrázek "pana Fazole" se tu objevuje na čemkoli od krytů mobilních telefonů až po penály.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.