Indiana Jones 5 přidává Phoebe Waller-Bridge

12. 4. 2021 - 10:10 | Novinky | Adam Homola

Indiana Jones 5 přidává Phoebe Waller-Bridge zdroj: Foto: Lucasfilm

Po celé řadě odkladů a komplikací se nový Indiana Jones začne natáčet v červenci, tentokrát už snad doopravdy.

Harrison Ford se vrátí a Disney teď oznámili, že se k němu přidá Phoebe Waller-Bridge. Tu můžete znát díky výborným seriálům Fleabag, nebo Killing Eve. Waller-Bridge ale třeba také nedávno pomáhala se scénářem nové bondovky Není čas zemřít.

Režisér pátého Indiana Jonese James Mangold (Wolverine, Logan, Ford v. Ferrari) si nový herecký přírůstek pochvaluje a v tiskové zprávě je nadšený i z celého kreativního týmu za kamerou.

Vedle Forda se totiž vrací další legenda, a to skladatel John Williams, který má na kontě nespočet ikonických soundtracků, včetně právě původní hudby k Indianu Jonesovi.

Původní režisér celé série Steven Spielberg od filmu ale ruce pryč nedává. Společně s dalšími veterány (např. Frank Marshall, Kathleen Kennedy) bude pětku produkovat.

Natáčet by se mělo začít už v červenci a hotového filmu se pak dočkáme za rok, v červenci 2022.

Pátý Indiana Jones je tak konečně za dveřmi. Natáčení se může pořád ještě odložit, ostatně nebylo by to poprvé, nicméně teď to vypadá, že si to konečně všechno sedlo, že do sebe konečně zapadly všechny důležité díly a že se první klapka skutečně blíží.

Harrisonu Fordovi bude tou dobou už 79 let, tudíž žádné kaskadérské kousky od něj čekat nemůžeme, ale od toho jsou dvojníci a kaskadéři. A bude zajímavé sledovat, jak se zrovna s tímhle Mangold popere a nakolik se bude ve filmu jen povídat a nakolik dojde i na nějakou tu akci, která k Indymu chtě nechtě patří.

zdroj: Lucasfilm

Zdroje: Disney , Lucasfilm

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.