Hvězdy Mortal Kombatu hrají po 24 letech Mortal Kombat

23. 9. 2019 - 10:14 | Novinky | Adam Homola

Hvězdy Mortal Kombatu hrají po 24 letech Mortal Kombat zdroj: tisková zpráva

Nejlepší film podle hry? Těžko říct, ale pokud je vám zrovna v devadesátkách –náct, je to pravděpodobně Mortal Kombat. Tehdy béčková pecka, dnes už spíš trochu guilty pleasure, se do herní historie zapsala nesmazatelným písmem, zatímco do filmové branže žádnou velkou díru neudělala.

To platí i o přítomných herců, u nichž nejde říct, že by jim zrovna Mortal Kombat nakopnul kariéru tím správným směrem. Mortal Kombat šel do kin v roce 1995 a dva z jeho hlavních herců, Robin Shou (Liu Kang) a Linden Ashby (Johnny Cage) se teď po 24 letech sešli a společně si zahráli Mortal Kombat. Tedy původní herní verzi, v podstatě předlohu filmu.

Pokud znáte historky z natáčení Mortal Kombatu nazpaměť, nové video vám toho asi moc nedá. V opačném případě se připravte na několik zajímavých vzpomínek a výletů do zákulisí, kdy oba herci řeší například castingový proces, dotáčky, nebo třeba zranění během bitek.

Mortal Kombat je v současné době pořád stejně na očích jako tehdy, minimálně v herním světě. Před pár měsíci vyšel plnohodnotný Mortal Kombat 11, který se povedl a za nedlouho dostaneme dokonce i další film. Půjde o reboot pod producentskou taktovkou Jamese Wana (režisér Aquamana, Rychle a zběsile 7, V zajetí démonů...).

A jestli si chcete na Mortal Kombat zavzpomínat v češtině, dejte si tohle video.

Zdroje: The Hollywood Reporter

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.