Hra na oliheň dorazí ve své „reálné“ verzi už za pár týdnů

26. 9. 2023 - 13:44 | Trailery | Adam Homola

Hra na oliheň dorazí ve své „reálné“ verzi už za pár týdnů zdroj: Foto: Netflix

Reality seriál Hra na oliheň společnosti Netflix, vycházející ze stejnojmenného populárního seriálu, dorazí na Netflix už 22. listopadu s rekordním výherním fondem 4,56 milionu dolarů.

V seriálu se představí 456 účastníků, kteří se utkají o hlavní cenu v různých výzvách založených na nejsledovanějším seriálu společnosti Netflix v historii, Hra na oliheň.

Za touto sérií, která se neobešla bez komplikací, stojí britské nezávislé produkční společnosti Studio Lambert a The Garden. Během natáčení v Cardington Studios v Bedfordu, bývalé základně královského letectva, se produkce potýkala s problémy kvůli neobvykle chladnému počasí.

Společnost Netflix navíc potvrdila, že tři soutěžící potřebovali během hry nazvané Červené světlo, zelené světlo lékařskou pomoc. I přes tyto komplikace streamovací služba ujišťuje, že všechny bezpečnostní protokoly byly dodrženy. Britský Úřad pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci (Health and Safety Executive) tyto incidenty přezkoumal a rozhodl, že není třeba přijímat žádná další opatření.

Bude zajímavé sledovat, jak se reality show verze populárního seriálu chytne, nebo nakolik se už nedá úspěch fenoménu zopakovat. Streamovací gigant Netflix má ale v rukou nejspíš další hit, a i když bude těžké zopakovat čísla sledovanosti původní seriálové Hry na oliheň, zájem o reality show jistě bude nemalý.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.