Hlavní hvězda Star Wars se pustí do krádeže vzpomínek

3. 11. 2021 - 10:05 | Novinky | Adam Homola

Hlavní hvězda Star Wars se pustí do krádeže vzpomínek zdroj: tisková zpráva

Daisy Ridley si zahraje ve futuristickém thrilleru Mind Fall.

Režírovat bude Mathieu Kassovitz (La Haine) na základě scénáře Grahama Moorea (The Imitation Game).

Mind Fall se bude odehrávat v Londýně blízké budoucnosti, kde je na černém trhu nejžádanější drogou vzpomínky. Vzpomínka, kterou někdo fyzicky odstranil z mozku oběti a pomocí nelegálních technologií je implantoval do mozku někoho jiného.

Nejlepší kšeftařkou pod sluncem je Ardis Vardano (Ridley). Ta odstraňuje vzpomínky od lidí, kteří si chtějí jednoduše a rychle vydělat a pak je prodává klientům, kteří za to zaplatí spoustu peněz. Sama ale se závislostí na vzpomínkách zápasí a pořádně neví co je její vzpomínka a co je vzpomínka cizí.

V tu chvíli ji někdo obviní z vraždy a Ardis začne pochybovat sama o sobě a nebude vědět čemu věřit. Rozhodne se proto zločin sama vyšetřit a bude doufat, že se jí podařit očistit vlastní jméno. Bude ale muset všechno zpochybňovat.

Pro Daisy Ridley tak půjde o další šanci setřást ze sebe Star Wars a zkusit projekt, který by mohl vyjít. Protože jakkoliv ji dostali Star Wars na mapu, bylo pořád tak trochu ztracená a zatím neměla žádný další hit. Objevila se třeba v masivně odkládaném, přetáčeném a nepříliš dobrém Chaos Walking.

Ophelia jí zapadla celá a ve Vraždě v Orient Expressu pro změnu zapadla se svojí malou roličkou Ridley. Mind Fall by tak mohla být šance, jak by se mohla Ridley dostat když už ne zpátky na vrchol, tak minimálně do zajímavého projektu.

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.