Herní online akci World of Tanks rozšiřují ikoničtí filmoví hrdinové v čele s Rambem

15. 12. 2020 - 14:21 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Herní online akci World of Tanks rozšiřují ikoničtí filmoví hrdinové v čele s Rambem zdroj: komerční sdělení / PR

Aktualizace 6.0, která plně využívá hardware současné i příští generace, přináší obrovské změny a vylepšení.

World of Tanks Console s potěšením oznamuje spuštění aktualizace 6.0, která přichází na konzole již 8. prosince, a poskytuje hráčům vylepšený herní zážitek a totální přepracování současného herního enginu, který umožňuje kompletní zpracování grafiky, uživatelského rozhraní a posunuje hru celkově na novou úroveň. Od vylepšené viditelnosti až po zvýšenou úroveň detailů, osvětlení a textur - World of Tanks Console bude vypadat a hrát lépe než kdykoli předtím..

6.0 také přinese aktualizaci více než šest let starého HUD, aby hráči dostali i vylepšený zážitek nejen na nových konzolích. Novinky se dotknou vylepšení správy vozidel, systémů velitelů a vybavení. Hráči budou mít také přístup na novou záložku Profil, která jim poskytne informace o jejich kariéře, kartách, medailích, statistikách a protokolu aktivit.

A to není vše! V návaznosti na úspěšné sezóny 1 a 2 - od wrestlingové akce WWE SummerSlam po rychlost Hot Wheels ™ - World of Tanks Console tentokrát přinášejí do své loajální komunity akční hrdiny z kultovních filmů 80. let. Hráči budou mít šanci sehnat skiny Premium a Hero pro každou novou postavu - použitelné v celé řadě tanků! Dostanou na míru ušitou garáž a navíc budou moci přivítat akční hrdiny jako velitele jejich vlastního tematického tanku!

Přivítejte Johna Ramba, hvězdu uctívané série Rambo, a všestranný bojovníka. S bezkonkurenční silou, vytrvalostí a vojenskými znalostmi, Rambo vnese do tankové války pořádnou dávku agrese, kterou si hráči nebudou chtít nechat ujít. Dalším v řadě je Snake Plissken, operátor speciálních sil, který se stal zločincem - a protagonista kultovních klasiků Útěk z New Yorku a Útěk z LA.

V neposlední řadě - World of Tanks Console přivítá do týmu Jamese Braddocka z kultovní série Missing in Action. Důstojník americké armády - Braddock přináší do řízení drzost a chuť uprchlého zajatce i sadu dovedností vojenského specialisty.

Kreativní ředitel TJ Wagner k novinkám řekl: „Tým a já jsme potěšeni, že můžeme přinést tankistům naši nejnovější a největší aktualizaci vůbec! Update 6.0 s využitím našeho vlastního konzolového enginu Despair způsobí revoluci ve hře World of Tanks Console a přinese rozvinuté estetické a vizuální vylepšení hry - stejně jako aktualizovaný HUD, systém správy vozidel a mnoho dalšího! Rovněž jsme zcela přepracovali uživatelské rozhraní - vylepšili jsme způsob interakce hráčů s titulem."

„S Rambem, Snakeem a Braddockem na palubě bude Sezóna 3 pokračovat v podobném duchu jako předchozí dvě sezóny. Opravdu se těšíme se, až hrdinové povstanou mezi řadami našich hráčů! “

S více než 20 miliony hráčů aktuálně na PlayStation®4 a Xbox One, kteří využívají hraní napříč platformami, World of Tanks Console také nabízí zpětnou kompatibilitu pro konzoly nové generace na PlayStation®5 a Xbox Series X / S.

Více informací najdete zde: https://console.worldoftanks.com

O World of Tanks Console

World of Tanks Console je týmová masivně multiplayerová online akční hra věnovaná obrněnému boji. Hráči se ponoří do nelítostného boje 15 proti 15 s oponenty z celého světa, vybojují si ho na více než 90 různých mapách a převezmou velení nad svým preferovaným vozidlem z více než 740 tanků z 11 různých národů. World of Tanks Console hraje více než 20 milionů hráčů po celém světě a je k dispozici na PlayStation®4 & 5 a na Xbox One, Xbox Series S & X.

World of Tanks Console je zdarma ke stažení ze všech účtů PlayStation Network a Xbox Live držitelé s ohromujícím rozlišením 4K a podporou HDR na PlayStation®4 Pro, PlayStation 5, Xbox One X, Xbox Series S a Xbox Series X. Epický válečný příběh založený na příběhu lze také hrát na všech platformách, dává hráčům šanci přepsat historii v pohlcujících bitvách pro jednoho hráče a v kooperativních bitvách.

Oficiální web: http://console.worldoftanks.com

Zdroje: komerční sdělení / PR

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.