Herní fenomén Among Us se dočká svého vlastního animáku

14. 7. 2023 - 15:22 | Novinky | Adam Homola

Herní fenomén Among Us se dočká svého vlastního animáku zdroj: Foto: InnerSloth

CBS se chystá oživit populární hru Among Us v animovaném seriálu. Americká televizní stanice se tak spojila s vývojáři ze studia InnerSloth, tudíž bysme se o věrnost adaptace bát nemuseli.

Tvůrcem a výkonným producentem seriálu by měl být Owen Dennis.

Podle oficiální synopse zůstane připravovaný seriál věrný hlavnímu konceptu hry. Představí scénář, v němž mimozemský měňavec nahradí některé členy posádky, vyvolá chaos, sabotuje vesmírnou loď a páchá vraždy. Je to závod s časem, kdy je třeba identifikovat „podvodníka“ dříve, než se stane obětí jeho smrtícího plánu.

V jistém směru může základní premisa připomínat koncept filmové Věci, nicméně v případě Among Us jde v praxi pochopitelně o výrazně komičtější a odlehčený přístupů

Hra „Among Us“ byla původně uvedena na trh v roce 2018, ale její popularita prudce vzrostla v roce 2020. V posledním čtvrtletí tohoto roku hra nasbírala téměř 500 milionů aktivních uživatelů měsíčně, přes 4 miliardy zhlédnutí na YouTube a až 1,22 miliardy zhlédnutí na Twitchi. Obří základna hráčů tak nechybí a publikum může mít seriál opravdu obří.

zdroj: Innersloth

Zdroje: CBS

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.