Herec z filmu Zkrocená hora a jeho manželka byli pár hodin ve vězení

28. 4. 2010 - 11:04 | Téma | red

Herec z filmu Zkrocená hora a jeho manželka byli pár hodin ve vězení zdroj: tisková zpráva

Pár hodin ve vězení si v pondělí pobyli americký herec Randy Quaid a jeho žena Evi za to, že se několikrát nedostavili na výzvu k soudu. Ten má řešit obvinění, že loni nezaplatili účet v jednom kalifornském hotelu.

Quaid je podle šerifa v Santa Barbaře obviněn z oklamání majitele hotelu, loupeže a zločinného spolčení. Celá záležitost se vztahuje k loňskému září.  Herec a jeho žena, kteří svoji vinu popírají, byli propuštěni na kauci 100.000 dolarů (1,9 milionu korun) a musejí přijít k soudu zase ve středu.

Quaid řekl, že obvinění z nezaplacení 10.000 dolarů za hotelový účet je výsledkem souhry nešťastných náhod, které byly špatně pochopeny a média je navíc začala mylně nazývat trestným činem.

Hotel San Ysidro Ranch v Santa Barbaře dnes uvedl, že účet už byl zaplacen a ze svého hlediska považuje vše za vyřešené.

Devětapadesátiletý Quaid, který je starším bratrem herce Dennise, hrál v řadě filmů, ale nejlépe je znám díky rolím ve filmu Bláznivá dovolená, Vánoční prázdniny, Kingpin a oscarovém snímku Zkrocená hora z roku 2005.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.