Henry Cavill se loučí se svým vysněným Zaklínačem v první ukázce na třetí sezónu

26. 4. 2023 - 8:11 | Trailery | Adam Homola

Henry Cavill se loučí se svým vysněným Zaklínačem v první ukázce na třetí sezónu zdroj: Foto: Netflix

Pro fanoušky, kteří litují nadcházejícího odchodu Henryho Cavilla ze Zaklínače, existuje ještě jedna velká pozitivní věc. Třetí sezóna.

Přestože třetí série bude Cavillovým posledním vystoupením v roli ústřední postavy Geralta z Rivie, než předá žezlo Liamu Hemsworthovi, Netflix se rozhodl vydat nadcházející díly letos v létě ve dvou várkách. Diváci, co tak rádi sjíždí komplet celé seriály najednou, mají tentokrát smůlu.

První, před pár hodinami zveřejněný teaser prozrazuje, že první část sezóny bude k dispozici ke streamování 29. června, druhá část pak 27. července. Tato strategie postupného vydávání je u některých větších produkcí Netflixu stále běžnější, což potenciálně umožňuje významnější odhalení zápletky v polovině sezóny a zajišťuje, že diváci budou sledovat závěrečné epizody současně.

Teaser poskytuje jen málo konkrétních informací o nadcházející sezóně, ale naznačuje, že se znovu shledají Geralt, Yennefer a Ciri. Naráží také na to, že se Geralt konečně setká se „skutečným strachem“, navzdory děsivým stvořením, kterým čelil v předchozích sezónách.

Hlavním tématem nadcházejícího dílu bude pravděpodobně přechod hlavní role z Cavilla na Hemswortha. Diváci mohou očekávat, že se tato dramatická změna odehraje uprostřed léta a že v blížící se třetí sezóně nejspíš nebude bez povšimnutí, respektive si tvůrci velmi pravděpodobně pro tak velkou změnu připraví půdu. Inu, zatím můžeme jen spekulovat, chytřejší budeme až v létě.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.