Gyllenhaal se po dravé Ambulanci pustí do hektické akce na lodích

26. 1. 2022 - 15:20 | Novinky | Adam Homola

Gyllenhaal se po dravé Ambulanci pustí do hektické akce na lodích zdroj: Foto: Netflix

Flexibilní hvězda si vyzkouší další akční thriller, tentokrát na vodě.

Jake Gyllenhaal zvládá všechny možné žánry, od romantiky, přes komedii, drama, horor, thriller, až po akci. Nedávno si zahrál v thrilleru Ambulance od Michaela Baye, který tedy teprve uvidíme. Už ale první trailer naznačuje, že se máme těšit na velice hektickou akci a že si hlavní postavy asi jen tak neodpočinou.

A možná dost podobně na tom bude Gyllenhaal ve svém dalším filmu s názvem Cut And Run. Ten má být totiž taky akčním thrillerem se zlodějskými prvky a potenciálně může být ještě dravější než Ambulance.

Příběh se má točit kolem skupinky zlodějů používající ty nejrychlejší možné čluny na přepadávání těch nejdražších jacht plných miliardářů. Jenže se jim to celé pokazí, když zjistí, že zrovna okrádají velice špatné lidi.

O scénář se postaral John Glenn, který má na svědomí třeba Eagle Eye.

Sám Gyllenhaal bude Cut And Run i produkovat a teď se hledá režisér. Pokud se toho ujme někdo jako Shawn Levy, mohlo by to dopadnout zoufale průměrně, či v lepším případě jen adekvátně. Se správným režisérem a silnou vizí by z toho ale mohl být velice zajímavý a možná i originální akčňák. Ostatně už jen díky svému prostředí, protože film odehrávající se (snad...) z větší části na lodích či vodě, není zrovna subžánr překypující desítkami titulů každý rok.

zdroj: Cinemart

Zdroje: Variety

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.