Golfista Daly chce, aby ho v životopisném filmu hrál Matt Damon

8. 12. 2009 - 20:45 | Téma | red

Golfista Daly chce, aby ho v životopisném filmu hrál Matt Damon zdroj: tisková zpráva

Kontroverzní americký golfista John Daly chce napsat další knihu o svém turbulentním životě na greenu i mimo něj. Vítěz dvou turnajů kategorie major doufá, že se podle ní natočí v Hollywoodu film, a už má dokonce vybraného představitele sebe sama, jímž by měl být hvězdný Matt Damon.

Kvůli případnému ztvárnění Dalyho, kterého v minulosti charakterizovala rozložitá postava s mohutným břichem, by nyní Damon přibírat nemusel. Známý hráč totiž letos podstoupil operační zákrok, při němž mu lékaři podvázali žaludek, a zhubl díky tomu o 50 kilo na současných 84 kilogramů.

"Viděl jsem ho (Damona) v Legendě o slavném návratu, takže kdybych ho mohl přimět k tomu vzít zase hůl do ruky, byl by perfektní," řekl dnes Daly na tiskové konferenci před čtvrtečním startem Australian PGA championship.

Třiačtyřicetiletý Kaliforňan si už vybral i herce zobrazujícího ho v jeho korpulentnějším období - mohl by jím být americký herec Kevin James z populárního sitcomu King of Queens. "Problém ale je, kdo bude hrát moje bývalé manželky. Není moc hereček, které by dokázaly být tak kruté," rozesmál novináře Daly, jenž šel před oltář čtyřikrát.

Daly je od počátku své profesionální kariéry vděčným objektem nejen sportovních, ale i společenských médií. Mezi častá témata spojovaná s jeho jménem patří obezita, alkoholismus, gamblerství či násilné incidenty. Za opakované skandály dostal letos v lednu zákaz půlročního startu na americké PGA Tour.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.