Gerard Butler se možná objeví v roli fotbalového trenéra

13. 8. 2010 - 13:30 | Téma | red

Gerard Butler se možná objeví v roli fotbalového trenéra zdroj: tisková zpráva

Skotský herec Gerard Butler zvažuje produkci a účinkování v hlavní roli nového filmu ze sportovního prostředí, jehož režie by se mohl ujmout italský režisér a scénárista Gabriele Muccino. Napsala to italská tisková agentura ANSA.

Jisté ale zatím není vůbec nic a film může projít stejnými přeměnami jako jeho scénář: Původně mělo jít o baseballovou komedii nazvanou Confessions of a Little League Coach, ale nyní se pracuje na úpravách, aby fotbalu holdující Butler mohl hrát roli otce, který si získá srdce svého syna, když začne trénovat jeho fotbalový tým. A z komedie se postupně stává dojemný rodinný film s názvem Slide.

Před časem se do kin dostal nový Muccinův film s názvem Baciami Ancora (Polib mě znovu); dlouho očekávané pokračování jeho průlomového snímku z roku 2001 L'Ultimo Bacio (Poslední polibek), který natolik nadchl Willa Smithe, že si mladého režiséra v roce 2006 vybral pro svůj film Štěstí na dosah a o dva roky později pro Sedm životů. Dvaačtyřicetiletý rodák z Říma se tak stal jediným italským režisérem, kterému se v posledních letech povedlo prorazit v Hollywoodu.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.