Filmy česky a zadarmo nabízí další várku titulů: Kolja, Želary, Musíme si pomáhat a další

10. 4. 2020 - 11:30 | Dokina.cz | Redakce Dokina.cz

Filmy česky a zadarmo nabízí další várku titulů: Kolja, Želary, Musíme si pomáhat a další zdroj: tisková zpráva

Youtubový kanál Filmy česky a zadarmo nabízí zdarma pod heslem Doma seď a zachraň svět další české filmové hity.

Akci odstartovaly oblíbené Pelíšky režiséra Jana Hřebejka 23. března a od té doby měli diváci možnost zhlédnout například Samotáře Davida Ondříčka, Horem pádem s Jiřím Macháčkem či Fotografa režisérky Ireny Pavláskové v hlavní roli s Karlem Rodenem.  Snímky ještě několik dnů zůstávají v nabídce, ale doplní je další várka zajímavých titulů.

V pondělí 6. 4. to byl oskarový film Kolja Jana Svěráka. V úterý 7. 4. se představila Aňa Geislerová ve filmu Želary, za kterého získala Českého lva. Ve středu si pak mohli diváci užít Kvarteto s Bárou Polákovou nebo Jaroslavem Pleslem pod režijním vedením Miroslava Krobota. 

Komediální drama Občanský průkaz režiséra Ondřeje Trojana mělo svůj startovací den ve čtvrtek 9. 4. a týdenní nabídku zakončí čtrnáct let starý film Jana Hřebejka Musíme si pomáhat s Bolkem Polívkou v titulní roli. Kromě pěti Českých lvů byl snímek také nominován na Oscara. 

Filmový distributor a obchodník s audiovizuálními právy společnost AQS, a.s. (značky Bioscop a Magic Box)  se rozhodl zapojit do aktivit podporujících zlepšení nálady ve společnosti v současné nepříznivé situaci. Na svůj youtubový kanál Filmy česky a zadarmo pod heslem Doma seď a zachraň svět, začal nasazovat denně jeden oblíbený film ke zhlédnutí zdarma. Vždy v 17:00 zveřejňuje stránka Filmy česky a zadarmo známý filmový hit posledních let, který je na tomto kanálu volně dostupný po dobu dalších 30 dnů.

Youtubový kanál Filmy česky a zadarmo má v současné chvíli 340 000 odběratelů a diváci na něm najdou i mnoho dalších snímků od známých komedií přes dramata, akční či romantické filmy, až po filmy pro děti.

Zdroje: tisková zpráva

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.