Fassbender se představil jako Assassín, natáčení začne v pondělí

27. 8. 2015 - 18:19 | Novinky | Adam Homola

Fassbender se představil jako Assassín, natáčení začne v pondělí zdroj: tisková zpráva

Assassin's Creed je jeden z těch filmů podle her, který se ne a ne odpíchnout od věčného psaní a přepisování scénářů, hledání režisérů, producentů a herců. K projektu je ale už docela dlouho přisátý jako herec i producent Michael Fassbender a teď se můžeme podívat na jeho první fotku coby assassína jménem Callum Lynch.

Film bude mít premiéru už 21. prosince 2016, takže natáčení začne brzo - konkrétně v pondělí. Natáčet se bude na Maltě, v Londýně a ve Španělsku.

Callum Lynch je fungl nová postava, která nebyla v žádné z her. Tvůrci nechtějí kopírovat nějaký konkrétní herní příběh na plátnech kin, zato mají v plánu do už tak bohatého světa přidávat nové postavy a vyprávět jejich příběhy. A kdo ví, třeba se vedle Lynche někde mihne Eizo, Altair, nebo jiný z hrdinů.

Vedle Fassbendera si ve filmu zahraje také Marion Cotillard, Michael Kenneth Williams a Ariane Labed. Za kamerou pak bude stát méně známý Justin Kurzel, který s Fassbenderem a Cotillard natočil letošního Macbetha, který prý není vůbec špatný.

"Lynch zjistí, že je potomkem tajné společnosti Assassínů skrze odemčení genetických vzpomínek. Ty mu umožní znovu prožít dobrodružství jeho předka, Aguilara, ve Španělsku 15. století. Po získání neskutečných znalostí a schopností je pak připraven postavit se despotickým Templářům v současnosti," zní oficiální popisek filmu. Dočkat bychom se tak měli jak stylové historické akce, tak i dramatu a akce v době moderní.

09e65040c3fd16923aab811d4da2522ff4dc3a71 zdroj: tisková zpráva

Michal Fassbender jako Callum Lynch. Zdroj: Yahoo

Potud zní všechno zatím docela dobře, ale velkým problémem bude datum premiéry. Zatímco tyhle vánoční spoty bývají většinou velice lukrativní, příští rok tomu tak po 16. prosinci nebude. Právě 16. bude mít premiéru nový Star Wars film s podtitulem Rogue One, na který se asi bude chodit ve velkém. A obávám se, že se filmovému Assassínovi nepodaří zburcovat větší publikum, než Star Wars.

Tím by mohl být komerční potenciál filmu nepříjemně zabitý, což by byla škoda. Ostatně i Warcraft se raději klidil z cesty a místo letošního prosince ho uvidíme 10. června 2016. Letošní prosinec totiž patří Star Wars: Síla se probouzí a nikdo jiný si zřejmě ani neškrtne. Buď se tedy Assassin's Creed přesune, nebo se bude muset Fassbender utkat s mnohem větším soupeřem.

Michaela Fassbendera ještě před Assassínem uvidíme například ve filmu Steve Jobs, nebo v X-Men: Apocalypse. Pokud se navíc v příštích měsících nic velkého nezmění, měl by se snad nedlouho po dokončení Assassína vrhnout do natáčení druhého Promethea.

Zdroje: yahoo.com

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.