Ewan McGregor si pochvaluje natáčení seriálu Obi-Wan Kenobi

22. 9. 2021 - 10:05 | Novinky | Adam Homola

Ewan McGregor si pochvaluje natáčení seriálu Obi-Wan Kenobi zdroj: Foto: Disney

Ewan McGregor si šel pro svoji první cenu Emmy za hlavní roli v seriálu Halston a při té příležitosti zmínil i svůj aktuálně nejočekávanější projekt.

Seriál Star Wars: Obi Wan Kenobi (zatím pracovní název). McGregor prozradil, že už mají natočeno, takže pokud nedojde na nějaké dotáčky, před kameru už nepůjde ani on, ani nikdo jiný a seriál tak míří do postprodukce.

V rozhovoru po udělování cen Emmy si herec natáčení pochvaloval s tím, že spolupráci s režisérkou a výkonnou producentkou Deborah Chow si opravdu užil a myslí si, že seriál nezklame.

Kdy se seriálu dočkáme, nebo kdy uvidíme alespoň první trailer zatím nikdo neví. Dotočeno je, takže teaser by mohl dorazit možná už letos a finální produkt někdy příští rok. Seriál by se měl odehrávat někde mezi Pomstou Sithů a Novou nadějí a Obi-Wan Kenobi v něm bude mít jediný, ale zásadní úkol: ochránit Luka Skywalkera.

Zároveň se tam dočkáme i Anakina, respektive Dartha Vadera, protože jednoduše nemůžete mít Obi-Wana a zároveň tam nemít Vadera. Prý se tak máme těšit na epický souboj dvou ikonických postav, jak reportuje Movieweb.

Jak to celé dopadne uvidíme někdy příští rok, a to exkluzivně na streamovací platformě Disney+, kam v roce 2022 dorazí i další seriály ze Star Wars.

Režisérka Deborah Chow toho mimochodem na kontě nemá vůbec málo: z pozice režisérky se podílela na seriálech jako Mandalorian, Volejte Saulovi, Američtí bohové, nebo třeba Mr. Robot.

Zdroje: Movieweb

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.