Epické sci-fi Rebel Moon se dočká i vlastního animovaného prequelu

8. 11. 2023 - 11:11 | Novinky | Adam Homola

Epické sci-fi Rebel Moon se dočká i vlastního animovaného prequelu zdroj: Foto: Netflix

Zack Snyder rozšiřuje svou připravovanou vesmírnou ságu Rebel Moon na multiplatformní franšízu a chystá i animovaný prequel.

V rozhovoru pro Total Film tvůrce prozradil plány, které přesahují rámec dvou filmů pro Netflix a zahrnují animovaný seriál, animovaný komiks a povídkový podcast.

Snyder, který celé vyprávění organizuje, se podělil o to, že další média připraví půdu pro filmy tím, že prozkoumají rozsáhlou mytologii, která je základem série.

Rozsáhlý vesmír, který si Snyder představuje, je prý pečlivě propracovaný a zahrnuje osm století. Spoluautor scénáře Kurt Johnstad vyzdvihl hloubku budování jejich světa a poznamenal, že stovky stran dokumentace nastiňují příběhové pozadí a historii Rebel Moon. Zdůraznil, že filmové vyprávění je pouhým zlomkem rozsáhlé osmisetleté časové osy, kterou zmapovali a která je zobrazena na dvanáctimetrové tabuli v místnosti scenáristů.

Časová osa Rebel Moon je připravena k rozvržení v dodatečném obsahu, přičemž animovaný seriál by měl zkoumat události předcházející filmům.

Rebel Moon se soustředí na poklidnou kolonii na okraji galaxie, kterou ohrožují armády despotického režimu. Sofia Boutella se představuje v roli Kory, tajemné postavy mezi vesničany, která pro ně povstává jako maják naděje. Kora se vydává na misi, jejímž cílem je shromáždit nesourodou skupinu bojovníků z různých světů, z nichž každý hledá vykoupení a je hnán pomstou, aby se vzepřeli moci mateřského světa a vytvořili novou legii hrdinů.

První díl filmové série s názvem Rebel Moon: První část - Dítě ohně, bude mít premiéru na Netflixu už v prosinci, zatímco pokračování Rebel Moon: Část druhá - The Scargiver bude následovat v dubnu příštího roku.

zdroj: Netflix

Zdroje: Total Film

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.