Druhá část finále Rychle a zběsile dorazí v dubnu 2025

12. 6. 2023 - 15:33 | Novinky | Adam Homola

Druhá část finále Rychle a zběsile dorazí v dubnu 2025 zdroj: Foto: Universal Pictures

Po necelém měsíci od premiéry Rychle a zběsile 10, který už celosvětově překonal hranici 600 milionů dolarů prohlásil Vin Diesel, že druhý díl závěrečné trilogie se v kinech objeví 4. dubna 2025.

To je odvážné tvrzení vzhledem k tomu, že probíhající stávka scénáristů má za následek rozsáhlá zpoždění, protože psaní scénářů se prostě a jednoduše zastavilo.

Louis Leterrier, který po předčasném odchodu Justina Lina z projektu převzal otěže desítky, se k režii vrátí.

Disel zároveň chválil Jasona Momou, který v aktuálním filmu ztvárňuje extravagantního, pomstou hnaného Danteho. Zdá se, že Diesel se snaží potlačit internetové fámy, které se objevily poté, co se začalo šuškat, že neschvaluje Momoovu přehnanou interpretaci postavy. Nyní Momoův specifický přístup chválí: „Jason se chtěl pokusit o něco naprosto jedinečného a výjimečného, a nakonec vytvořil postavu, která si ukradne scénu pro sebe a na kterou svět nezapomene,“ tvrdí.

Druhým dílem finální trilogie Rychle a zběsile ale jen tak nekončí. Dwayne Johnson nedávno na svých sociálních sítích oznámil samostatný film pro svou postavu Luka Hobbse, který by měl vzniknout jaksi „mimo“ poslední trilogii, ale zároveň s ní bude nejspíš velice úzce spjatý.

Populární Rychle a zběsile tak sice pomalu končí, nicméně bude končit ještě několik let. A než padne definitivně poslední klapka, vymyslí producenti jistě nějaké další spin-offy, prequely, seriály, nebo restarty.

zdroj: Universal Studios

Zdroje: Vin Diesel Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.