Dokument Superpowered vám vysvětlí, proč je DC komiksovou legendou

29. 6. 2023 - 13:22 | Trailery | Adam Homola

Dokument Superpowered vám vysvětlí, proč je DC komiksovou legendou zdroj: Foto: DC Comics

Fanoušci DC se mají na co těšit, protože k nim míří nový třídílný dokumentární seriál Superpowered. Ten je plný jak superhrdinů, tak jejich tvůrců a herců.

Svým způsobem tak dokument navazuje na řadu dokumentárních seriálů společnosti Marvel, včetně nedávného kontroverzního dokumentu, jehož středobodem byl legendární Stan Lee.

Seriál zaměřený na DC, jímž provádí hlas Rosarie Dawson, slibuje jedinečný a rozsáhlý průzkum trvalého a vlivného odkazu DC. Nadšencům poskytne příležitost ponořit se zpět do světa milovaných postav a sledovat kořeny legendární komiksové společnosti, její cestu růstu a kulturní vliv trvající téměř devadesát let napříč různými formami umění.

Snímek Superpowered, který režírovali Leslie Iwerks a Mark Catalena, obsahuje více než 60 nových i archivních rozhovorů s nejkreativnějšími a nejúspěšnějšími osobnostmi komiksového průmyslu.

Patří mezi ně herci, tvůrci a vedoucí pracovníci, jako jsou například Melissa Benoist, Greg Berlanti, Tim Burton, Mike Carlin, Lynda Carter, Henry Cavill, Kaley Cuoco, Gal Gadot, James Gunn, Patty Jenkins, Dwayne Johnson, Michael Keaton, Regina King, Zoë Kravitz, Jim Lee, Zachary Levi, Damon Lindelof, Tom Mankiewicz, Jason Momoa, Christopher Nolan, Robert Pattinson, Christopher Reeve, John Ridley, Margot Robbie, Bruce Timm, Michael E. Uslan a Mark Waid a další.

Ve Spojených státech by měl Superpowered debutovat 20. července.

zdroj: DC Comics

Zdroje: DC Comics

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.