Do stávky herců se vložil už i Will Smith, i když jen na oko a opatrně

2. 8. 2023 - 9:06 | Novinky | Adam Homola

Do stávky herců se vložil už i Will Smith, i když jen na oko a opatrně zdroj: Netflix

V době, kdy se blíží 90 dní trvání sporu mezi WGA a stávkujícími scénáristy a SAG-AFTRA, která stávkuje již dva týdny, se držitel Oscara na sociálních sítích podělil o své názory.

Will Smith v příspěvcích na Instagramu i Twitteru k situaci uvedl: „Jak někteří z vás možná vědí, můj cech SAG-AFTRA stávkuje společně s našimi kolegy scénáristy z WGA. Je to zásadní okamžik pro naši profesi,“ napsal Smith na sociálních sítích. Čímž stávkující kolegy nejspíš asi podpořil, nicméně o žádnou zářnou podporu nejde, stejně jako to má velice daleko do jasně vyřčeného názoru.

Ty největší hvězdy typu Smith, Cruise, Pitt a další se v ulicích s transparenty objevují jen zřídka, nebo spíše vůbec, mohou stávkující kolegy podpořit alespoň symbolicky. To udělal například Brad Pitt, který ze solidarity pozastavil natáčení svého nového filmu, zatímco Cruise údajně hodně lobuje v zákulisí. No a Smith se tedy vyjadřuje veřejně, byť možná až příliš opatrně.

Jeho příspěvky vyvolaly vlnu reakcí, z nichž jedna přišla přímo od SAG-AFTRA, která rychle odpověděla: „Děkujeme za podporu, Wille!“ Inu, alespoň náznak nějaké vlažné podpory je v současném klimatu a zdánlivě patové situaci také podpora a každá troška se počítá.

Smith mimochodem nedávno dotočil další díl Mizerů a pokud nedojde k odkladu kvůli postprodukci, marketingu, nebo čemukoliv jinému, dočkáme se ho příští rok v červnu.

zdroj: Sony Pictures Entertainment

Zdroje: Will Smith Instagram

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.