Do kin bývalé Broadway již nechoďte – společnost zkrachovala

29. 1. 2008 - 8:37 | Téma | red

Do kin bývalé Broadway již nechoďte – společnost zkrachovala Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Již delší dobu se internetové stránky multikin Broadway, respektive Art House Cinemas nějak opožďovaly. V současné době na nich program žádného z několika pražských multikin nehledejte. Ať se vypravíte do Multikina Modřany, Budějovická, Kotva, Atlas nebo Praha, budete nejspíš nepříjemně překvapeni – nehraje se

multikina_broadway_krach
Ať se vypravíte do Multikina Modřany, Budějovická, Kotva, Atlas nebo Praha, budete nejspíš nepříjemně překvapeni – nehraje se. Majitel modřanského komplexu dokonce rozesílá e-maily na mnohé strany o možnosti pronájmu těchto prostor.

Podle vyjádření pana Podholy, majitele objektu, měl kino Modřany provozovat za firmu Broadway pan František Suchý a všem jeho požadavkům se přizpůsobila i výstavba. Ze strany pana Suchého se ale začaly objevovat stále vážnější organizační nedostatky, které celému provozu centra celkově uškodily. Kinosály dodnes nejsou interiérově dořešeny (sedadla, úpravy stěn, technika aj.), skladba programu byla poněkud omezená a kino nemělo ani žádný reklamní systém.

V posledních jednáních pan Suchý připustil neutěšenou finanční situaci a postupně dává všanc veškeré své aktivity a smlouvy o pronájmech. Zdá se, že kina Atlas a Praha tedy převezme firma Hollywood Classic Entertainment, kino Modřany je otevřeno novému pronájmu, i když oblíbená pizzerie a bar stále fungují.

O osudu ostatních kin zatím nemáme žádné podrobnosti.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.