Do Deadpoola 3 se přidává hvězda seriálu Boj o moc

30. 3. 2023 - 10:33 | Novinky | Adam Homola

Do Deadpoola 3 se přidává hvězda seriálu Boj o moc zdroj: Foto: 20th Century Studios

Natáčení se blíží, a tak začíná Ryan Reynolds obvolávat staré i nové známé a sbírat herecké posily.

Po několika posledních letech strávených v kůži Toma Wambsganse v seriálu Boj o moc by se dalo očekávat, že Matthew Macfadyen bude pokračovat v podobném duchu. Nicméně v jednom ze svých prvních počinů po skončení seriálu se má připojit k obsazení filmu Deadpool 3, kde bude jeho role pravděpodobně dost jiná.

Server Deadline uvádí, že Macfadyen je nejnovějším přírůstkem do filmu, který uvede Deadpoola do MCU a vrátí Ryana Reynoldse v roli titulní postavy. K němu se připojí Hugh Jackman jako Wolverine a Emma Corrin v blíže nespecifikované záporné roli.

Macfadyenova postava sice zůstává tajemstvím.

Deadpool 3 je jeden z nejočekávanějších filmů Marvelu a má do MCU uvést Deadpoola a Wolverina. Film bude režírovat Shawn Levy, který s Ryanem Reynoldsem spolupracoval již na filmech Free Guy a The Adam Project. Pozoruhodné je, že Deadpool 3 bude prvním filmem s ratingem R v MCU poté, co společnost Disney v roce 2019 převzala Fox.

zdroj: 20th Century Studios

Původně bylo uvedení filmu Deadpool 3 naplánováno na 6. září 2024, ale nakonec bylo odloženo na 8. listopadu 2024.

Ryan Reynolds se vrátí jako Deadpool, pohotový a prakticky nezranitelný antihrdina se zálibou v prolamování čtvrté stěny. Hugh Jackman si rovněž zopakuje roli Wolverina, mutanta s drápy, který má s Deadpoolem společnou minulost. Oba herci už nějakou dobu naznačovali svou spolupráci a ta se konečně naplňuje.

Zazie Beetz si zopakuje roli Domino, žoldnéřky, co má neuvěřitelné štěstí a k Deadpoolovu týmu se přidala ve druhém díle. K obsazení se nedávno přidala také Emma Corrin, proslulá ztvárněním princezny Diany v seriálu The Crown, její role však zatím nebyla zveřejněna.

Děj Deadpool 3 je také zatím pod pokličkou, diváci však mohou očekávat meta humor, popkulturní odkazy a intenzivní násilí. Kevin Feige, prezident Marvel Studios, vyjádřil naději, že Deadpool 3 udělá pro Wadea Wilsona to, co Thor: Ragnarok pro Thora - mírné přetvoření postavy tak, aby odpovídala MCU.

Ačkoli není jasné, jak budou Deadpool a Wolverine interagovat s ostatními hrdiny či padouchy MCU, setkání bude jistě osobité, netradiční a snad i zábavné.

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.