Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku s Karen Gillan v hlavní roli

11. 5. 2020 - 11:00 | Novinky | Adam Homola

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku s Karen Gillan v hlavní roli zdroj: Sony Pictures

Disney chce udělat další Piráty z Karibiku. To není žádné překvapení a o plánech studia víme už delší dobu. O nějakém restartu či rebootu se spekuluje minimálně od roku 2018.

Studio to chce navíc udělat dost radikálně – drahý Johnny Depp má jít z kola ven a celá série začne nanovo a jinak. Podle nejnovějších zdrojů The Dis Insider má jít skutečně o restart v čele s ženskou hrdinkou. A tou by mohla být Karen Gillan, alespoň podle spekulací.

Dobrodružnou pirátskou sérii by tak mohla vést hrdinka Avengers a nových dílů Jumanji, navíc pod taktovkou tvůrců seriálu Chernobyl. Pánové Craig Mazin a Ted Elliot byli pověřeni vedením Disney, aby sérii osvěžili a údajná Gillan má být jen jednou z mnoha změn.

Série si přitom ale pořád (nejspíš) zachová své dobrodružné jádro – u kormidla totiž pořád stojí vrchní producent Jerry Bruckheimer, který celé Piráty z Karibiku v roce 2003 nastartoval. Každopádně noví Piráti z Karbiku jsou ještě daleko. Pořád neznáme jméno režiséra, a i ta Gillan je zatím ve hvězdách.

Stejné zdroje také tvrdí že má jít o klasický vysokorozpočtový velkofilm, tedy žádný seriál na Disney+, nebo cokoliv v tomhle duchu.

Na nové Piráty už také uzrál čas. Poslední film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta šel do kin už před třemi lety, v roce 2017. Zatím poslední díl tak bude od toho nadcházejícího dělit třeba pět/šest let, což je na takhle velkou sérii už slušná doba.

zdroj: Falcon

Zdroje: The Dis Insider

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.