Disney prý zrušilo nejnovější hraný remake Zvoníku u Matky Boží

8. 8. 2023 - 13:06 | Novinky | Adam Homola

Disney prý zrušilo nejnovější hraný remake Zvoníku u Matky Boží zdroj: Foto: Disney

Nejnovější spekulace naznačují, že Iger pozastavil jeden z očekávaných hraných remaků společnosti Disney.

Podle serveru The DisInsider byla Disneyho adaptace Zvoníku u Matky Boží zrušena, respektive odložena na neurčito. Podle zdrojů prý ale není nic definitivní a pokud nastavenou vhodné podmínky, může se film vrátit zpátky k životu a natočit se.

„Vzhledem k tomu, že se Iger znovu ujal své vedoucí role, je nepravděpodobné, že projekt brzy spatří světlo. Je pozoruhodné, že Iger není Zvoníku u Matky Boží nijak zvlášť nakloněn, takže remake není na nejbližším pořadu dne. Situace se může vyvíjet, ale toto jsou nejčerstvější dostupné informace.“

Již v roce 2019 jsme se dozvěděli, že scénář napsal David Henry Hwang a v producentském křesle sedí Josh Gad, který by mohl ztvárnit i Quasimoda. Hudební duo Alan Menken a Stephen Schwartz mělo vytvořit melodie.

Disney se v posledních letech v hraných adaptacích svých klasických animovaných pohádek a atrakcí vyžívá, ale ne vždy se mu to podaří. Třeba aktuální Strašidelný dům je komerční propadák, zatímco například Aladin byl velký trhák, co vydělal přes miliardu dolarů jen z kin. A nedávná Malá mořská víla sice utržila přes 560 milionů dolarů, což je úctyhodné, nicméně i tady se asi čekalo více.

V současné době je pak aktuální (tedy až se vyřeší stávkující herci a scenáristé…) hraná adaptace Moany (Odvážná Vaiana) a Lilo a Stitche. Plus už natočená by měla být Sněhurka, kde je teď na řadě postprodukce.

zdroj: Disney

Zdroje: The Dis Insider

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.