Disney prý chystá další seriál ze Star Wars, tentokrát s ženskými hrdinkami

27. 4. 2020 - 10:30 | Novinky | Adam Homola

Disney prý chystá další seriál ze Star Wars, tentokrát s ženskými hrdinkami zdroj: Lucasfilm

Star Wars v celovečerním formátu v posledních letech docela dost klopýtaly, ale očividně se teď zabydlí v seriálové formě na streamovací službě Disney+.

Najednou jsme se totiž dozvěděli, že se chystá další hraný seriál. Tentokrát se o něj má postarat Leslye Headland, spolutvůrkyně, šéfka a výkonná producentka chváleného netflixovského seriálu Russian Doll.

O čem přesně nový seriál bude zatím nevíme, ale podle zdrojů Variety se má točit kolem ženských hrdinek a údajně se má odehrávat v úplně jiné časové rovině než ostatní Star Wars projekty. Nový seriál tak nebude souviset s žádným z filmů ani seriálů a pojede si po vlastní ose.

Headland má seriál napsat a šéfovat mu, ale jestli ho bude i přímo natáčet se zatím neví. Je taky dost možné že se budou režiséři u každé epizody střídat, ostatně podobně jako u Mandaloriana. Tam natáčel (skoro) každou epizodu někdo jiný, ale na celý projekt dohlížel Jon Favreau.

V případě Mandaloriana se mimochodem brzy dočkáme druhé sezóny a internetem kolují spekulace o tom, že přípravy na třetí sezónu už začaly. Z hraných seriálů z univerza Star Wars se toho ale chystá mnohem víc. Víme také o seriálu o Cassianu Andorovi z Rogue One a svůj vlastní seriál dostane i Obi-Wan Kenobi, kde si hlavní roli zahraje Ewan McGregor.

zdroj: Falcon

Zdroje: Variety

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.