Disney připomíná nový středomořský animák Pixaru – Luca

3. 5. 2021 - 10:05 | Novinky | Adam Homola

Disney připomíná nový středomořský animák Pixaru – Luca zdroj: Foto: Disney

Téměř vždy spolehlivý Pixar chystá další velkou pecku a nepůjde o žádné pokračování. Luca bude středomořským dobrodružstvím dvou chlapců.

Jenže, jak už to u Pixaru bývá, nic není jak se zdá a tihle dva kluci rozhodně nejsou normální. Ve skutečnosti jde o mořská stvoření, která taky jako mořská stvoření vypadají. Jenže stačí vylézt na souš a rázem se promění ve dva docela obyčejně vypadající chlapce. Po hupsnutí zpátky do vody získají zase lusknutím prstu svoji původní podobu.

Vtip je v tom, že chlapci se nemusí celí ponořit do moře. Stačí jakýkoliv kontakt s vodou, například typické komediální vyprsknutí vody do obličeje a rázem má tělo chlapce hlavu mořského stvoření.

Kluci se tak na začátku filmu vydají za dobrodružstvím na souš, respektive do malého přímořského městečka, které shodou okolností svými obrazy a sochami oslavuje rybáře na každém kroku. Ústřední dvojice se tak nejednou dostane do křížku s místním rybářským řezníkem a vůbec s obyvateli městečka, kteří jejich tajemství neznají.

Luca pro sebe neulovil žádnou velkou hvězdu, a tak v dabingu uslyšíme spíše méně známé hlasy, jako například Jacob Tremblay, Maya Rudolph, Giacomo Gianniotti, Jack Dylan Grazer, Jim Gaffigan, Emma Berman, Marco Barricelli, Saverio Raimondo a další.

Filmu se dočkáme už 18. června a to exkluzivně na streamovací platformě Disney+.

zdroj: DISNEY & Pixar

Zdroje: DISNEY & Pixar

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.