Disney odkládá hranou Sněhurku a sedm trpaslíku až na rok 2025

30. 10. 2023 - 13:13 | Novinky | Adam Homola

Disney odkládá hranou Sněhurku a sedm trpaslíku až na rok 2025 zdroj: Foto: Disney

Společnost Disney odložila uvedení očekávané hrané adaptace Sněhurky s Rachel Zegler v hlavní roli a dalšího filmu společnosti Pixar Elio.

Odklady přicházejí v souvislosti s probíhající stávkou herců vedenou organizací SAG-AFTRA, což společnost Disney nutí přehodnotit svůj plán premiér na rok 2024. Sněhurka, která měla původně debutovat 22. března 2024, byla přesunuta na 21. března 2025. Film Elio, jehož premiéra byla původně plánována na 1. března 2024, se nyní přesouvá na 13. června 2025.

Společně s oznámením změny termínu představila Disney nový oficiální obrázek, na kterém je Zegler v roli Sněhurky a sedm trpaslíků z filmu. Zatímco vzhled Zegler víceméně odpovídá očekáváním, ztvárnění trpaslíků vzbudilo pozornost svým neortodoxním přístupem.

Zdá se, že nový snímek od Disneyho vychází z původního filmu Sněhurka z roku 1937, ale zároveň naznačuje možnost modernějšího ztvárnění trpaslíků, což je v souladu s nedávnou strategií studia modernizovat své klasické pohádky.

snow white snehurka rachel zegler zdroj: Foto: Disney

Zdroje: Disney

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.