Depardieu prý zahraje Strausse-Kahna, protože ho nemá rád

15. 3. 2012 - 18:00 | Téma | red

Depardieu prý zahraje Strausse-Kahna, protože ho nemá rád zdroj: Profimedia

Francouzský herec Gérard Depardieu vysvětlil svůj zájem ztvárnit v novém filmu roli bývalého šéfa Mezinárodního měnového fondu (MMF) Dominiqua Strausse-Kahna tím, že tohoto politika zničeného sexuálními skandály nemá rád. Herec to podle agentury AFP uvedl v rozhovoru pro švýcarská média.

"Ztvárním ho, protože ho nemám rád. Není laskavý. Myslím, že je trochu jako všichni Francouzi, trochu arogantní. Mimochodem Francouze nemám moc rád. On je velmi francouzský, arogantní a nafoukaný. To se dá zahrát. Nikdy mě nedojímali lidé, kteří neměli důstojnost," zdůraznil Depardieu.

V rozhovoru pro stanici RadioTélévision Suisse (RTS) potvrdil, že úlohu rozporuplného francouzského politika ztvární pod režií Abela Ferrary.

Režisér nedávno upřesnil, že francouzská hvězda Isabelle Adjaniová bude hrát manželku Strausse-Kahna, známou francouzskou novinářku Anne Sinclairovou. Ta stojí pevně po boku svého muže, který je zřejmý sukničkář a k některým nevěrám se již veřejně přiznal.

"Bude to film o sexuální závislosti politiků, mocných chlápků. Postava bude směsicí Berlusconiho, Clintona a Strausse-Kahna," řekl v únoru režisér k filmu, jehož natáčení má začít v červnu a bude probíhat v Paříži, Washingtonu a New Yorku.

Gérard Depardieu

Strauss-Kahn se podle loňských průzkumů mohl stát prezidentem v letošních volbách. Jakmile 62letého muže loni v květnu obvinila pokojská newyorského hotelu ze sexuálního znásilnění, však odešel z čela MMF a na prezidenta se rozhodl nekandidovat. Jeho politickému pádu nepomohlo ani to, že žaloba pokojské byla stažena. Politik se navíc stal podezřelý v dalších sexuálních kauzách ve Francii.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.