Daniel Craig sní o tom, že se ještě objevit v roli Jamese Bonda

17. 8. 2010 - 17:20 | Téma | red

Daniel Craig sní o tom, že se ještě objevit v roli Jamese Bonda zdroj: tisková zpráva

Britský herec Daniel Craig teď točí western Kovbojové a vetřelci, ale o smokingu Jamese Bonda, kterého už ztvárnil ve dvou dílech, pořád sní. Kvůli ekonomickým potížím filmového studia MGM ale není jasné, kdy a jestli vůbec někdy další bondovka vznikne.

"Nemám na to vliv, ale jsem připraven a ochoten dostavit se, jakmile mi zavolají," řekl Craig listu Los Angeles Times. Bonda hrál v dílu Quantum of Solace z roku 2008 a o dva roky dřív v Casinu Royale. Oba vydělaly na tržbách 1,1 miliardy dolarů. Přesto je pokračování série nejisté.

"Asi toho víte víc než já. Dokud se MGM nepostaví na nohy, nemůžeme točit. Opravdu do toho mám chuť a doufám, že jednou začneme," řekl herec.

Quantum of Solace, Daniel Craig, Gemma Arterton zdroj: tisková zpráva

Proslavené studio MGM se potýká s dluhem čtyř miliard dolarů. Přerušily se kvůli tomu plány na filmovou adaptaci Hobita, kterého chtěl natočit režisér Guillermo del Toro.
S Bondem to může dopadnout podobně kromě jiného také pro Craigovu zaneprázdněnost. Příští rok se bude muset věnovat propagaci nového filmu Kovbojové a vetřelci Jona Favreaua. Premiéra se má konat v létě. Na konci roku pak bude žádaný Craig v dalším premiérovém filmu, tentokrát Stevena Spielberga, který točí The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn.

Ještě letos začne Brit natáčet snímek The Girl With the Dragon Tattoo režírovaný Davidem Fincherem. Craig je šestým představitelem Bonda. V březnu mu bylo 42 let.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.