Další Prci, prci, prcičky? Herec Stiflera tvrdí, že se něco chystá

23. 5. 2023 - 12:19 | Novinky | Adam Homola

Další Prci, prci, prcičky? Herec Stiflera tvrdí, že se něco chystá zdroj: Foto: Universal Pictures

Seann William Scott, proslulý svým výkonem v sérii Prci, prci, prcičky, nedávno naznačil, že by mohlo dojít k realizaci pátého dílu této oblíbené série.

V rozhovoru pro Comicbook.com projevil nadšení z potenciálního konceptu pro další pokračování, který podle něj může rezonovat i v současné době, kdy je tvorba komedií náročná.

Scott, který v sérii konzistentně ztvárňuje Stiflera zdůraznil důležitost silného a dobrého nápadu pro pokračování. Uznal, že komedie se vyvíjí a je třeba mít koncept, který dokáže reflektovat tyto změny. Odhalil ale především, že diskuse o možném nápadu pro pokračování byly nedávno zahájeny a pokud se na tom všichni shodnou, další Prcičky nakonec budou.

Série American Pie, která měla premiéru v roce 1999, obsadila Scotta po boku Jasona Biggse, Chrise Kleina, Alyson Hannigan, Natashy Lyonne, Thomase Iana Nicholase, Meny Suvari, Eddieho Kaye Thomase, Tary Reid a Eugena Levyho. Příběh se točí kolem pěti přátel ze střední školy East Great Falls, kteří se rozhodnou přijít o panictví do maturity.

Původní film byl velkým úspěchem v kinech, což vedlo ke třem pokračováním a pěti spin-off filmům vydaným přímo na DVD. Otázkou však zůstává, zda má série stále své místo v dnešním světě, obzvlášť ve své původní podobě. A pokud bude výrazně jiná, přijmou ji fanoušci?

Scott již dříve diskutoval o možnosti natočení dalších Prciček v rozhovoru pro MovieWeb. Prý by se rád vrátil k roli Stiflera, stejně jako by se rád znovu potkal s původním obsazením, ale zároveň spekuloval o tom, zda je ještě o tento subžánr zájem. Tak snad to za něj rozlousknou scénáristé (až skončí stávka…) a uvidí se, jestli má něco takového v dnešní době pořád ještě smysl.

Zdroje: Movieweb , ComicBook.com

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.