Co přinese rok 2013 aneb přehlídka největších hitů na příští rok

17. 10. 2012 - 12:00 | Téma | red

Co přinese rok 2013 aneb přehlídka největších hitů na příští rok zdroj: tisková zpráva

Léto je pryč a blížící se konec roku nenechává žádného filmového fanouška v klidu. S čím se producenti vytasí v příštím roce? Bude mezi filmovými novinkami i něco pro mne? Jasně, ani my nejsme schopni dát vám jasnou odpověď na to, jaké filmy budou v roce 2013 dobré, ale u těch očekávaných můžeme předpovídat. Takže, tady je podzimní přehlídka ohlášených premiér na příští sezónu. Třeba zde naleznete zrovna ten svůj hit. A předem upozorňujeme, všechny premiéry uvádíme v původním názvu. Nikdo z nás nyní netuší, co se lokálním distributorům vylíhne v hlavách. U všech snímků pak neuvádíme přesná data premiér, která se ještě mohou měnit. Nicméně, slibujeme, že náš seznam na konci letošního roku rozšíříme a vylepšíme!

Leden

Django Unchained

Filmy Quentina Tarantina buď milujete, nebo krystalicky nenávidíte. Pokud patříte do první skupiny, pak se můžete těšit na zbrusu nový film Django Unchained, který si odbude premiéru již v prosinci, ale k nám dorazí až v polovině ledna pod názvem Nespoutaný Django. Bývalý zubař a lovec lidí King Schultz (Christoph Waltz) vykoupí na svobodu otroka Djanga (Jamie Foxx) a chce jej vytrénovat na svého osobního pomocníka. Příběh odehrávající se na začátku občanské války v USA není úplně typickým remakem slavného filmu Django z roku 1966 s Franco Nerem, ale spíše tarantinovskou poklonou žánru spaghetti-westernů. Ve hvězdně obsazeném snímku si zahrají taková esa jako Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Jonah Hill a další.

Texas Chainsaw 3D: A Dark Truth
Mladou ženu cestující do Texasu vyřídit pozůstalost samozřejmě záhy překvapí razance vraha s motorovkou. Populární popcornový horor se vrací tentokrát ve 3D, aby jste se ještě více báli. Režie se ujal John Luessenhop, což je dostatečně béčkové jméno k dané filmové kategorii. Chlapík příliš důvěry nevzbuzuje. Jeho předchozí snímek Gangsteři (Takers, 2010) byl spíše průměrným snímkem a slibovat zázraky neumíme. Na druhou stranu digitální efekty a 3D u dnes již klasického hororu můžou zafungovat.

Stand Up Guys
Al Pacino a Christopher Walken patří k naprostým klasikům a jejich spojení v gangsterské komedii s tragikomickou příchutí by mohlo zafungovat. Režisér Fisher Stevens je zatím neznámým pojmem, ale obsazení filmu naznačuje leccos. Dva bývalí gangsteři berou svoji poslední zakázku, mají zabít svého letitého kamaráda a všechno se samozřejmě pořádně zamotá.

Broken City
Mark Wahlberg nám vyrostl v dobrého herce, který se objevuje ve slušných filmech. A Russell Crowe začal stárnout s noblesou a začíná se objevovat v mnohem usedlejších rolích. Spojení těchto dvou es v politickém thrilleru Broken City by mohlo fungovat. Wahlberg coby bývalý policista Billy Taggart půjde po krku newyorskému starostovi (Crowe). Ten jej nejprve požádá, aby sledoval jeho manželku, kterou podezírá z nevěry. Jenže nic není takové, jak se zdá.

Gangster Squad
O boji losangeleské policie proti mafii na západním pobřeží na přelomu čtyřicátých a padesátých let minulého století vypráví nový snímek režiséra Rubena Fleischera, kterého známe především coby tvůrce bláznivých komedií jako například Zombieland. Tentokrát se rozhodl vstoupit na mnohem serióznější půdu a natočil temnou kriminálku se  Seanem Pennem a Ryanem Goslingem v hlavních rolích. Sekundovat těmto pánům budou herecké osobnosti jako Josh Brolin a Giovanni Ribisi.

Únor

Bullet to the Head
Sylvester Stallone po úspěchu The Expendables zjevně ožil a do jeho stárnoucích svalů se nějakým záhadným způsobem vlila nová energie. Ve snímku Waltera Hilla si zahrál další pro svoji kariéru typickou roli, chlápka mstícího se a stojícího proti všem padouchům světa. Společně s ním se ve filmu objeví stárnoucí Christian Slater. Idol puberťaček z přelomu osmdesátých a devadesátých let zmizel do filmů béčkové kategorie a Bullet to the Head je po letech prací pro velké studio. No uvidíme.

A Good Day to Die Hard
John McClane se stává světoznámým. Poté, co zlikvidoval mrakodrap, letiště a New York se vydává pustošit a zachraňovat svět před pádem světové demokracie do Moskvy. Tvůrci možná tuší, že samotný Bruce Willis by už působil v některých scénách směšně, rozhodli se proto příběh obohatit o jeho syna, kterého si zahrál Jai Courtney. Po pravdě řečeno, kdyby se McClane vydal do Moskvy před deseti patnácti lety, možná byl „in“, teď už jen následuje zástup hollywoodských hvězd, které v Rusku bojovali s mafiemi. Uvidíme, jak si film povede.

Březen

Elysium
Matt Damon jde z jednoho dobrého filmu do druhého. V tomto ohledu by tedy neměl být šlápnutím vedle ani jeho nedávno dokončený snímek Elysium. Režisér Neill Blomkamp si získal diváky nezávislým sci-fi District 9 a žánrově neodbočuje ani tentokrát. Místo vetřelců z jiné planety však budeme řešit svět daleké budoucnosti s jeho zvláštním totalitním systémem. V roce 2159 je svět brutálně polarizován. Ti bohatí a velmi zdraví žijí na vesmírné stanici, ostatní pak přežívají na zruinované Zemi. Matt Damon coby Max se vyzbrojený až po uši pokusí přinést lidstvu zpět rovnováhu. Společně s ním si ve filmu zahrála Jodie Foster a stále obsazovanější William Fichtner.

Starbuck
Příznivci fekálního humoru budou jistě nadšeni z filmu Starbuck. David je ve 42 letech stále tím stejným týpkem jako v mládí. Žije nezodpovědným životem puberťáka a má celkem komplikovaný vztah s přítelkyní, která pracuje jako policistka. V okamžiku, kdy mu oznámí, že je těhotná, davidův svět se zhroutí. Současně se totiž ukáže, že před dvaceti roky věnoval soukromé klinice své sperma a nyní je otcem 533 dětí. A teď se spojili a rozhodli se svého biologického otce vyhledat.

Jack the Giant Killer
Příznivci filmů Bryana Singera mohou slavit. V březnu dorazí do kin jeho volné zpracování pohádky o Jackovi a fazoli. Ve filmu narazíme na fajn hvězdy typu Ewana McGregora, Iana McShanea a Billa Nighyo. Jak volně upravený to bude příběh se zatím neví, ale vzhledem k osobě režiséra, půjde asi o vizuálně velmi dobře natočený snímek.

The Croods
V druhé polovině března se v kinech objeví další animák z dílny studia Dreamworks. Tentokrát půjde o úsměvnou komedii (i pro dospělé) odehrávající se v prehistorické době, v níž jeskynní muž Crug musí odvést do bezpečí svoji rodinu po devastujícím zemětřesení. V originálním znění se hlavních postav ujala taková jména jako Nicholas Cage, Ryan Reynolds, či Emma Stone. Tvůrci slibují rodinnou podívanou, která pobaví všechny generace diváků. Zní to hezky, ale na druhou stranu, tohle nám slibují vždycky.

Duben

Jurassic Park 3D
Máte-li rádi jeden z prvních filmů s digitálními efekty, pak můžete v dubnu vyrazit na klasický Jurský Park Stevena Spielberga ve 3D. Režisér oznámil, že do svého hitu z první poloviny devadesátých let nevkládal žádné dodatečné záběry, nic nestříhal a rozhodl se film nabídnout ve stejné podobě. Jen přibude technologie pro 3D brýle. Podobně v současné době uvažuje celá řada producentů, kteří za sebou mají nějaký ten vizuálně zajímavý blockbuster.

42
Do našeho seznamu zajímavých filmů pro příští rok jsme se po delším rozhodování donutili zařadit i snímek režiséra Briana Helgelanda. Po pravdě řečeno, tématem nejde asi o nic světoborného. Film lze bez mrknutí oka hodit na hromadu všelijakých biografických slátanin o slavných (amerických) sportovcích. Film popisuje životní příběh Jackieho Robinsona, legendárního hráče Brooklyn Dodgers pod vedením trenéra Branche Rickeyho. A tady máme konečně ten důvod, protože toho si zahrál Harrison Ford a upřímně, i když to není Jack Ryan, my máme tohoto herce stále rádi.

Pain and Gain
Gang kulturistů z Miami se zaplete s únosy, vydíráním a vraždou. V hlavních rolích téhle akční černé komedie se objeví Mark Wahlberk a Dwayne Johnson coby duo vysportovaných tupců a Ed Harris, který si zahrál soukromé očko. Pánové velmi otevřeně prohlašují, že se při natáčení opravdu pořádně vyřádili a kdo má rád zmiňované herce, bude asi spokojen. Pain and Gain nebude žádným uměleckým dílem, ale slušně natočeným odpočinkovým filme. Inu, proč ne?

The Big Wedding
V dubnu se v kině zaradují i příznivci romantických komedií. Robert De Niro, Diane Keaton, Robin Williams a spousta dalších hvězd se objeví v téhle zábavné podívané o jedné velké svatbě. Scénáře a režie se ujal Justin Zackham, což pro neznalého není úplně provařené jméno.  Na druhou stranu tenhle chlápek se podílel na filmech jako The Bucket List, Sucker Punch, Cut Men. Jeho režisérský výčet je malý, pouze tři filmy a navíc propadáky, ale třeba tentokrát dojde k prolomení ledového příkrovu neúspěchu.

Květen

Iron Man 3
Pro Roberta Downeyho Jr. se stala postava Tonyho Starka jakýmsi znovuobrozením vlastní herecké kariéry, pro fanoušky komiksových Avengers pak naprosto ideální volbou pro ztvárnění Iron Mana. Výraznějí postavu by asi producenti hledali těžko. S třetím Iron Manem bylo nutné počítat už když se objevily první čísla z návštěvnosti druhého dílu. Tentokrát miliardářský hrdina bude mít proti sobě padoucha ztvárněného Benem Kingsleym. Ten si zahrál čínského lumpa Mandarina.

The Great Gatsby
Baz Luhrman má velmi fanatické obdivovatele, kterým se zamlouvá jeho styl vyprávění a zvláštní smysl pro vizuální ztvárnění filmů. Slavný režisér, který v roce 2008 trochu ujel s výpravnou Austrálií, se tentokrát rozhodl zpracovat klasický román Francise Scotta Fitzgeralda. Nezabránila mu v tom ani skutečnost, že téma bylo zpracováno již čtyřikrát. Poprvé se slavný román na plátnech kin objevil již v roce 1926, nejslavnější je pak verze z roku 1974, kdy si Gatsbyho usilujícího za každou cenu o srdce své lásky zahrál Robert Redford. Nové obsazení rozhodně vzbuzuje také velká očekávání. V titulní roli se objeví Leonardo DiCaprio!

Star Trek Into Darkness
Chris Pine coby James T. Kirk ve filmu J.J. Abramse již zafungoval jednou. Klasika dostala moderní kabát a spokojeni byli všichni, nová generace fanoušků, ale i ta starší. Ideální stav pro producenty! Druhý díl nové řady filmového Star Treku se objeví v kinech v polovině května a opět se setkáme s velmi podobným obsazením: Karl Urban, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg a další si zahrají posádku lodi a tentokrát se vydají do hlubin temného vesmíru.

The Hangover: Part III
Za čiré zoufalství lze považovat již třetí oživení série o debilech, kteří zapíjejí někde po světě svobodu. Film režíroval Todd Phillips a nabídne stejnou sestavu oblíbených smolařů, kteří na cestách po USA zažívají neuvěřitelné situace pramenící z jejich zálibě v chlastu a následné opici. Po dvou dílech, z nichž ten první ještě trpěl náznaky originality, se můžeme těšit na trojku, o níž toho tvůrci zatím mnoho neprozradili. Phillips se prý někde otevřel, že už v dobách jedničky myslel na tři díly. Tak tohle mu nemůže snad nikdo věřit.

Červen

After Earth
Sestupná tendence kvality filmů M. Night Shyamalana se stala celkem často skloňovanou frází v mnoha recenzích. Na jeho zbrusu nový sci-fi snímek pojednávající o dvojici kosmonautů, kteří přistávají na Zemi 1000 let poté, co ji opustilo lidstvo, upozorňujeme z jiného důvodu. V hlavních rolí se objeví Will Smith a jeho syn Jaden, přičemž si zahrají otce se synem. Soekulovat nad tím, za tentokrát Shyamalan natočí úspěšný film, spekulovat vůbec nechceme.

The Internship
Vince Vaughn a Owen Wilson se opět sešli před kamerou, aby si zahráli v další šílené komedii. Tentokrát ztvárnili dva postarší obchodní agenty, kteří se ocitli z nenadání na dlažbě v době digitálních technologií a snaží se změnit nepřízeň osudu. Spekulovat o tom, zda snímek režiséra Shawna Levyho bude stát za zhlédnutí, je v danou chvíli zbytečné. Na druhou stranu oba hlavní protagonisté netočí vyloženě špatné filmy, nechme se tedy překvapit.

White House Down
Pozor, ďábel v rouše německého režiséra se vrací.  Král nejbizarnějších katastrofických filmů má zase našlápnuto ke kasovnímu trháku. Roland Emerich připravuje akční film o chlápkovi, který musí osvobodit prezidenta USA z Bílého domu, který právě okupuje dost ozbrojené komando. Víc toho nevíme, ale pravdou je, že když dokážete vysadit na dvě hodiny mozek, na filmu tohoto režiséra se dobře dívá. Channing Tatum si zahrál agenta, který vyráží do nebezpečné akce a zjevně pod opiáty se pak Emmerich rozhodl do role prezidenta obsadit Jamieho Foxxe.

Monsters University
Pixar se pod vedením Disneyho studia rozhodl vrátit k úspěšnému animovanému snímku Monsters, Inc a natočit další díl. Víc k této informaci není třeba dodávat. Snad jen, že zdánlivě bizarní rozhodnutí mají v Pixaru vždycky velmi dobře promyšlené a lze tedy očekávat, že půjde o jeden z nejúspěšnějších animáků příštího roku. V hlavních rolích v originálním znění uslyšíme Johnyho Goodmana, Billyho Crystala a Steva Buscemiho.

Červenec

Pacific Rim
Guillermo del Toro sice nenatočil Hobita, ale zase se mohl věnovat jiným filmům a jeden z nich v polovině příštího roku dorazí do kin. Pacific Rim je sci-fi snímkem odehrávajícím se v nedaleké budoucnosti, kdy se v Tichém oceánu objeví několik mil dlouhá trhlina, která náš svět spojila s paralelní říši,  v níž dominují obří ještěři a stvůry. Ty však začnou z útrob Země vylézat a napadat velkoměsta. Lidstvo tedy vymyslí obří roboty, kteří jsou vyslání do války. Bizarní a béčkový příběh však díky jménu svého tvůrce slibuje vizuálně dokonalou podívanou.

X-Men Origins: Wolverine 2
Pokračování vládnou Hollywoodu. Zjevný nedostatek kvalitních scénářů a snaha vytřískat peníze na úspěšných předlohách, to jsou dva základní faktory současné filmové tvorby. Druhý Wolverine s Hughem Jackmanem nás může uklidňovat tím, že jednička vůbec nebyla špatná. Oddychový snímek prošpikovaný akčními scénami a digitálními efekty před lety zafungoval na výbornou a my se tedy můžeme znovu vrhnout do dalšího dobrodružství vlkodlačího hrdiny. Děj nového filmu se přesune z větší části do Japonska. Logan se totiž zamiluje do japonské dívky, na kterou však čeká jiný nápadník a náš hrdina bude muset čelit jakuzáckým zabijákům jejího otce.

The Smurfs 2
Tohle pokračování by si asi mnoho z nás nechalo klidně ujít, ale je vidět, že první Šmoulové vydělali asi slušný balík dolarů. Zlý čaroděj Gargamel unese Šmoulinku do Paříže a parta modrých hrdinů se jí vydá zachránit. Před tím však ještě stvoří kreatury  Naghties, s nimiž se rozhodně ovládnout svět. Modrým skřítkům bude i tentokrát pomáhat Neil Patrick Harris. Ve filmu pak ještě uvidíme Kate Perry, Antona Yelchina a Hanka Azariu.

Lone Ranger
Gore Verbinski spojil několik let svého života s natáčením Pirátů z Karibiku. Že umí natočit i něco jiného dokázal ve snímku Pan Rosnička s Nicolasem Cagem. Do svého nového projektu přizval opět Johnnyho Deppa, který si zahrál duchovního indiánského bojovníka Tonta, který bojuje na divokém západě a pomáhá svého bílému příteli. Nejde o nic nového pod slunce. V roce 1949 se v americké televizi objevil stejnojmenný seriál, poslední filmová verze se vyloupla dokonce před deseti lety. Verbinski legendu zpracoval spíš jako film pro děti a mládež, což dokazuje i produkce studia Walta Disneyho.

Srpen

Red 2
Další pokračování! Tentokrát však trochu překvapivý krok v podobě druhého dílu akčního filmu o partě vysloužilých agentů z dob studené války, které náhoda svedla dohromady a vytvoří trochu zvláštní speciální tým. Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker se tedy vrhnou do dalšího dobrodružství. Jednička byla sympatickým a nečekaným překvapením, o dvojce zatím mnoho informací nemáme. Víme však, že řadu hereckých hvězd posílí Catherine Zeta-Jones.

Robocop
Remakem dalšího hitu z osmdesátých let bude Robocop. Mechanického policajta si zahraje Joel Kinnaman, v dalších rolích pak uvidíme Samuela L. Jacksona a Garryho Oldmana. V roce 2041 ovládá celé Spojené státy technologická společnost Omni Corp, která se snaží převzít i policejní byznys. Když je při výkonu služby zavražděn mladý policista, použijí některé jeho tkáně a vytvoří silného robotického policistu. Všechno už tady bylo, o tom není žádných pochybností. Otázkou tedy je, zda starý příběh zafunguje s novými efekty.

300: Rise of An Empire
Vypadá to jako nová „třístovka“ a můžeme jen doufat, že půjde o stejně kvalitní a vizuálně zajímavý film. Řecký generál Themistoklés zde bojuje proti Peršanům, které vede navrátivší se Xerxes. Na druhém dílu se pracuje s přestávkami od roku 2008. Na režisérskou židli po mnoha dohadech usedl izraelský režisér Noam Murro, natáčelo se převážně v Bulharsku a v obsazení mnoho známých tváří nenajdeme. Eva Green, Jamie Blackley, Andrew Tiernan a v hlavní roli generála pak Sullivan Stapleton, to jsou hlavní lákadla na druhý díl populární grafické novely.

Září

Rush
Kdyby si z režiséra Rona Howarda tak často nevystřelovali v seriálu Simpsons, asi by o něm nikdo už nevěděl. Samozřejmě si děláme trochu švandu. Tenhle úspěšný a talentovaný rutinér dokáže občas přijít s docela dobrým filmem, jindy však intelektuálny otráví až do morku kostí. Jeho nový snímek Rush potěší příznivce závodů Formule 1. Rozhodl se totiž na plátna kin přivést příběh legendárních pilotů z druhé poloviny sedmdesátých let a osud stále žijící legendy Nikiho Laudy. Právě Lauda měl v roce 1976 těžkou nehodu, kterou jen zázrakem přežil. Synopse filmu je zatím velmi stručná, ale lze očekávat, že půjde o další Howardův majstrštyk.

Runner Runner
Ben Affleck a Justin Timberlake jsou hlavními tahouny nového kriminálního thrilleru režiséra Brada Furmana, který nedávno ukázal svůj talent v thrilleru The Lincoln Lawyer. V napínavém thrilleru budeme sledovat příběh finančního byznysmena, který se zaplete v daňovém ráji do online finančních operací. Více detailů v tuto chvíli nebylo zvěřejněno. Natáčelo se však na Costa Rice a ve filmu prý není nouze o akční scény i dobře napsané dialogy. Uvidíme v září příštího roku.

The Tomb
Byly doby, kdy vidět na plátně Sylvestera Stallona a Arnolda Schwarzeneggera v jednom filmu bylo nemožné. Jenže doba se změnila! V novém filmu Mikaela Håfströma si Stallone zahrál architekta precizních vězeňských objektů, který se v jednom ze svých výtvorů neprávem ocitl a nyní se musí dostat ven. Sly a Arnie ve vězeňských mundůrech budou hledat bezpečnou cestu na svobodu. I když tušíme za příběhem docela husté béčko, mydodáváme, tohle musíte vidět!

Říjen

Sin City: A Dame to Kill For
Konečně jsme se dočkali! Pokračování legendárního komiksového filmu Franka Millera a Roberta Rodrigueze je tady. V hlavních rolích narazíme na Mickeho Rourka, Jessicu Albu, Michaela Madsena a další. Detaily příběhu jsou zatím neodkryté, nicméně věříme, že to bude opět parádní „černobílá“ jízda plná akce a skvělých dialogů.

The Seventh Son
Pod žánrovým označením fantasy a dobrodružství se skrývá historický příběh o mladíkovi, který je cvičen v roce 1700 na vymítače duchů. Problém nastane ve chvíli, kdy na začátku své dráhy narazí na opravdu silné zlo, které není jednoduché porazit. Film vznikl podle první knihy série The Wardstone Chronicles od Josepha Delaneyho, která vychází i u nás. V hlavních rolích narazíme na Jeffa Bridgese, Bena Barnese a Julianne Moore. Tvůrci si slibují, že by snímek mohl nastartovat zbrusu novou úspěšnou sérii, která by válcovala žebříčky návštěvnosti. Předvídat kvalitu snímku je však v danou chvíli zhola nemožné.

Listopad

Thor: The Dark Worlds
Alan Taylor se ujal druhého dílu úspěšného Thora a na sklonku roku nám nabídne další dobrodružství komiksového hrdiny, který se tentokrát utká s protivníky z řad Temných elfů. Proti samotnému Thorovi bude stát mnohem silnější protivník v podobě Algrima, vládce Temných elfů. V hlavních rolích se setkáme s důvěrně známými postavami. Anthony Hopkins si opět střihne roli moudrého Odina, Natalie Portman pak ztvární Jane Foster a Stellan Skarsgard se opět v roli vědce Erika Selviga.

The Hunger Games: Catching Fire
Knižní série The Hunger Games zjevně boduje i ve filmu, takže se na plátna kin dostane i druhý díl. Včetně dvojky jsou naplánovány další tři díly. Studio Lionsgate chce zjevně z téhle prapodivné fantasy vydojit maximum peněz a my jim to nemáme vůbec za zlé.  Pro teenagery jde po úspěšné upíří sáze o další modlu, která je nutí číst a sledovat filmy nevalných kvalit. Narazíme opět na Peeta Mellarka, Gale Hawthornea a další hrdiny z oblíbené knižní řady.

Prosinec

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Druhý díl hobití trilogie dorazí do kin v prosinci a vzhledem k tomu, že ještě neproběhla ani premiéra prvního dílu, můžeme jen hádat, zda bude tak očekávaným hitem. Hobití hrdina Bilbo si střihne cestu s třinácti trpaslíky za dračím zlatem a my jen můžeme sázet na to, že původně jednodílná kniha se ve třech filmech nestane laciným blábolem. Režisér Peter Jackson slibuje rozšíření Hobita o několik kapitol ze Silmarilionu, tak snad budeme všichni spokojeni.

Jack Ryan
Sotva Kenneth Branagh dokončil práci na prvním Thorovi, vrátil se do Evropy, aby si zahrál v další řadě seriálu o Kurtu Wallanderovi. Následně odmítl práci na dvojce, ale v příštím roce se nám jako režisér stejně připomene. Ujal se totiž režie dalšího dílu příběhu o Jacku Ryanovi. Po Harrisonu Fordovi, Alecu Baldwinovi a celkem dobrém Benu Afflecovi se na scéně objevuje další Jack Ryan.  Tentokrát se v roli neohroženého amerického agenta objevuje Chris Pine, což je po pravdě řečeno změna už směšná. Budeme se tedy tvářit, že je to začátek nové série, nebo jde jen o další úlet v obsazení?

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.