CineStar otevřela první multikino ve východních Čechách

29. 1. 2008 - 8:32 | Téma | red

CineStar otevřela první multikino ve východních Čechách Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Dne 24. října bylo v Hradci Králové, v obchodním centru Futurum, slavnostně otevřeno první moderní multikino s osmi kinosály, které je součástí - na českém trhu nové - sítě CineStar. CineStar s.r.o., se sídlem v Praze, patří svým majoritním podílem do německé skupiny Kieft & Kieft

cinestar
CineStar s.r.o., se sídlem v Praze, patří svým majoritním podílem do německé skupiny Kieft & Kieft. Tato skupina působí na německém trhu již více než padesát roků a v současné době provozuje multikina s více než 400 kinosály. Ve druhé polovině devadesátých let rozšířila své aktivity i do ostatních zemí Evropy (Nizozemí, Rakousko, Švýcarsko, Itálie) a na začátku nového tisíciletí vstupuje i na český trh. Do konce roku 2001 tak CineStar počtem promítacích sálů překoná hranici 500.

cinestar
Hradec Králové je prvním městem, kde společnost CineStar, s.r.o., zahájila provoz multikin v České republice, navíc v kombinaci se zábavním a obchodním centrem Futurum. Multikino bude splňovat světový standard technické kvality zvuku (Dolby Digital, SDDS a DTS), obrazu a diváckého pohodlí (kvalitní sedadla a klimatizace). Celková kapacita multikina je 1 580 míst v osmi sálech a divákům bude nabídnuto až 14 filmů denně.

Slavnostního zahájení prvního multikina ve východních Čechách, které bylo spojeno s předpremiérou filmu Moulin Rouge, se zúčastnili osobně pan Heiner Kieft a paní Marlis Kieftová.

cinestar
Dalším regionem, kde se od listopadu diváci mohou těšit na osm kinosálů (konkrétně 2 009 sedadel), je Ostrava. I zde má být špičková promítací a zvuková technika v každém z kinosálů, kde na diváky severomoravské metropole čekají horké filmové novinky.

Počátkem roku 2002 společnost CineStar, s.r.o., přivítá v osmi kinosálech (1 400 sedadel) multikina i obyvatele Českých Budějovic, které bude součástí nově otevřeného obchodního a zábavního centra Čtyři dvory. Kromě multikina se připravuje také bowling centrum s deseti dráhami, herny a komplex kaváren, barů a restaurací o celkové rozloze 1 300 metrů čtverečních.

cinestar
Společnost CineStar, s.r.o., počítá v roce 2002 s otevřením dalších multikin v různých regionech České republiky (lokality od 100.000 obyvatel), a právě touto expanzí na českém trhu vyniká.

Vedle výše zmíněné techniky se centra vyznačují také individuální architekturou, propracovaným interiérem a odpovídajícím výběrem filmů. Pojetí prostor interiérů umožňuje ze všech míst vynikající rozhled, komfortní sedadla nabízejí optimální volnost.

Jan Bradáč (výkonný ředitel společnosti CineStar) k tomu řekl: „Cílem je vytvořit z center CineStaru místa kulturního a společenského dění ve městě. Návštěvník v nich najde nejmodernější techniku, jedinečnou atmosféru a skvělé filmové novinky. Naše domy chápeme jednoznačně jako centra odpočinkové zábavy a příjemných zážitků.“

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.