Chris Hemsworth vs Pedro Pascal? Nové kriminální drama slibuje střet hollywoodských velikánů

6. 9. 2023 - 13:33 | Novinky | Adam Homola

Chris Hemsworth vs Pedro Pascal? Nové kriminální drama slibuje střet hollywoodských velikánů zdroj: Foto: Marvel

Amazon Studios se stalo vítězem aukce na filmová práva k novele Dona Winslowa Crime 101. V ostře sledované aukci, která údajně stála kolem 90 milionů dolarů, předstihlo Netflix.

Vítězství přišlo poté, co nově jmenovaná šéfka filmového studia Amazon Courtenay Valenti zajistila dohodu příslibem uvedení filmu v kinech. Projekt bude režírovat Bart Layton, známý svou prací na filmu American Animals, a v hlavních rolích se představí populární borci Chris Hemsworth a Pedro Pascal.

Adaptace Crime 101 slibuje kriminální drama s vysokými sázkami podobné filmu Heat, které se točí kolem série krádeží šperků na vysoké úrovni na pobřeží Pacifiku, z nichž jsou zpočátku podezřelé kolumbijské kartely. Rozdíl ve vyšetřovací teorii se objeví, když detektiv Lou Lubesnick zaměří svou pozornost na jediného zloděje, který hledá poslední velký úlovek.

Oba hlavní aktéři přinášejí do projektu své vlastní přesvědčivé příběhy. Chris Hemsworth, který si nedávno zopakoval roli žoldáka černé operace Tylera Rakea ve filmu Vyproštění 2 od Netflixu, má nabitý program. Mezi jeho nadcházející role patří role padoucha v prequelu Šíleného Maxe od George Millera, Furiosa, a namluvení hlasu mladého Optima Primea v animovaném filmu Transformers One.

Pedro Pascal se naopak letos výrazně prosadil v televizi, kde ztvárnil hlavní role ve filmech The Mandalorian Season 3 a The Last of Us. Jeho rozmach nevykazuje žádné známky zpomalení, protože v roce 2024 se má objevit v několika dalších významných projektech, včetně Drive-Away Dolls a Gladiátor 2.

Akvizice Crime 101 společností Amazon Studios představuje pozoruhodnou kapitolu v rozrůstajícím se portfoliu studia, zejména proto, že podtrhuje ochotu společnosti výrazně investovat do konkurenčního obsahu. Díky obsazení klíčových rolí zkušenými herci a slibnému příběhu se tento projekt přidává k rozrůstající se nabídce velice zajímavých projektů společnosti Amazon.

zdroj: HBO Max

Zdroje: Amazon , Puck

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.