Celovečerní hraný film Tom a Jerry se má začít natáčet už v létě

28. 1. 2019 - 13:53 | Novinky | Adam Homola

Celovečerní hraný film Tom a Jerry se má začít natáčet už v létě zdroj: tisková zpráva

Warner Bros. toho hraného Toma a Jerryho opravdu chystají. Neoficiální zprávu o snaze zfilmovat populární animovanou dvojici jsme tu měli nedávno a teď je tady další.

Na základě zdrojů Production Weekly (jak reportuje Pursue News) se teď zdá, že se přípravy filmu chýlí ke konci a začíná se blížit samotné natáčení. To by se mělo odehrávat v Anglii a začít se má prý už v létě.

Údajně by mělo jít také o origin, kdy má film začít u Jerryho, spokojeně žijícího v jednom velkém domu na venkově v Nové Anglii. Jerry se má na začátku filmu spřátelit s jeho dlouholetými majiteli, kterými je starý pár. Jenže ten dům nakonec prodá a do domu se nastěhuje mladá rodina.

Ta Jerrymu moc nevoní, tak se ji snaží vystrašit a přimět k vystěhování. Na problém s myší zareaguje rodina jednoduše: adoptuje zbloudilého kocoura Toma. Ústřední dvojice tak spolu začne hned bojovat, jenže brzy zjistí, že tu rodinu mají vlastně oba rádi. A že musí začít spolupracovat, aby ji ochránili od zatím blíže nespecifikované vnější hrozby.

Díky spolupráci se oba zvířecí protagonisté nakonec naučí opravdové hodnoty přátelství a rodiny. Což zní jako příšerné klišé, ale je potřeba brát v potaz, že tady se nebude cílit na Oscary za scénář. Tady se pojede na klasickou rodinnou zábavu pro malé i velké, i když nejspíš primárně pro ty mladší.

Zdroje: pursuenews

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.