Brittany Murphy nezabily drogy či anorexie, myslí si příbuzní

20. 1. 2010 - 22:00 | Téma | red

Brittany Murphy nezabily drogy či anorexie, myslí si příbuzní zdroj: tisková zpráva

Je tomu měsíc, co zemřela americká herečka Brittany Murphy. Mnohá média spekulovala, že by za smrtí mohly stát drogy nebo anorexie. To ovšem popírá matka Murphyové, podle které zemřela herečka přirozeným způsobem.

Sharon Murphyová a Simon Monjack v rozhovoru pro agenturu AP řekli, že Brittany neužívala drogy ani alkohol. Čekají teď na konečnou zprávu od koronera, která ukončí spekulace o tom, že smrt dvaatřicetileté herečce přivodily 20. prosince léky na předpis.

Hereččin manžel, britský režisér, řekl, že některé léky na předpis a recepty, které se našly v jejich domě v Beverly Hills, patřily jemu. Britanny měla podle něho vadu srdeční chlopně, která se správně neuzavírala. Stihl ji srdeční kolaps a matka jí ráno našla ve sprše v bezvědomí.

Pitva nepřinesla jednoznačné závěry a koronerův úřad čeká na výsledky toxikologických a tkáňových testů, než určí přesně, co způsobilo hereččinu smrt. Úřady proto i nadále vyšetřují její smrt.

Sharon Murphyová řekla, že ignorovala zprávy bulvárního tisku, které psaly, že její dcera užívala drogy a měla poruchy příjmu potravy. "Moje dcera byla vždy hodná a často jedla, zabil ji její aktivní styl život"  dodáva  Sharon.

Monjack tyto informace označil za lži založené na anonymních zdrojích, které nebyly z jejich okolí. Dodal, že uvažuje o podání žaloby na některé listy za "naprosté výmysly".

Zdůraznil, že zprávy o užívání drog byly zcela nepodložené a stály jeho ženu role v některých velkých filmech.

Řekl také, že zvažuje žalobu na koronera v Los Angeles kvůli jeho první zprávě, kterou dostal webový portál TMZ.com a v níž se psalo o některý lécích na předpis nalezených v jejich domě. Monjack řekl, že většina léků zmíněná ve zprávě byla jeho.

Jeho žena prý brala lék proti záchvatům klonopin. Příležitostné také brala sarafem, který je zaměřen proti bolestem a výkyvům nálady při menstruaci. Podle něho nehrálo v případě smrti jeho manželky roli škodlivé smíchání léků. Před smrtí měla příznaky podobné chřipce a brala robitussin, ale nic víc.

V domě v Beverly Hills, kde Brittany zemřela, zdobí stěny fotografie herečky. Pohled na fotografie je útěchou pro jejiho bývalého manžela. Fotky je možné je vidět na www.simonmonjackphotography.com.

Vystavovat fotografie byl jeden z jejich plánů, dalším bylo založení rodiny a přestěhování do New Yorku. Sharon Murphyová řekla, že její dcera ještě noc před smrtí hovořila o dítěti. Monjack dodal, že již měli vybrané i jméno.

Manžel Murphyové hodlá spolu s její matkou založit nadaci Brittany Murphyové, která bude podporovat umělecké vzdělání dětí a další věci, v něž jeho žena věřila.

Oba věří, že lidé budou mít větší respekt k životu a práci Brittany, až bude příčina její smrti zcela vyjasněna.

"Myslím, že až se prach usadí, pravda vyjde najevo," řekl Monjack. "Doufám, že si lidé uvědomí nadání Brittany Murphyové a budou litovat toho, jak se k ní chovali za jejího života."

Diváci si mohou Murphyovou pamatovat z komiksového snímku Sin City - město hříchu, romantické komedii Líbánky (Just Married) s s Ashtonem Kutcherem nebo společně s Eminemem v sociálním dramatu 8 Mile.

Osud dvou filmů, které stihla Brittany před smrtí dokončit, je nejistý.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.