"Bála jsem se že zemřu", řekla manželka Charlieho Sheena o vánočním napadení

10. 8. 2010 - 19:00 | Téma | red

"Bála jsem se že zemřu", řekla manželka Charlieho Sheena o vánočním napadení zdroj: tisková zpráva

Manželka herce Charlieho Sheena Brooke Muellerová se bála o svůj život, když ji Sheen loni o Vánocích připoutal k posteli a ohrožoval ji nožem. Vyplývá to z policejní zprávy, o níž v noci na dnešek informovala agentura Reuters.

Minulý týden se herec před soudem k napadení své ženy přiznal a byl odsouzen k 30 dnům pobytu v protidrogovém a protialkoholickém středisku v Kalifornii, k tříměsíční podmínce a 36 hodinám kurzu sebeovládání.

Policejní zpráva uvádí podrobnosti mimo jiné ze sporu, který nakonec vedl k tomu, že museli zasahovat strážci zákona. Na začátku byla podle všeho hádka kvůli písničce, kterou Sheen zpíval své dcerce.

Muellerová podrobně vylíčila, jak ji Sheen připoutal k posteli, rukou ji chytil za šíji a poměrně velký kapesní nůž jí přiložil ke krku. Ukázala policii i červené šrámy, které podle jednoho z policistů "odpovídaly pokusu o škrcení".

"Řekla mi, že se bála, že v tu chvíli zemře, nemohla se v tu chvíli postavit, když jí Estevez (Sheenovo původní jméno) položil ruku kolem krku a svou vahou tlačil na její tělo," napsal ve zprávě Rick Magnuson, člen policejního sboru v Aspenu, kde se celý incident odehrál.
Muellerová také uvedla, že o dva měsíce dříve v Kalifornii jí manžel způsobil zranění na hlavě, když s ní mrštil o podlahu během incidentu, který ale úřadům oznámen nebyl.
Sám Sheen vánoční střet označil za převážně slovní, s ženou se prý jen klepali přes ruce. Popíral, že by ji ohrožoval nožem nebo ji škrtil.

U aspenského soudu se nakonec herec doznal k napadení třetího stupně, takže byla stažena obvinění z těžkého napadení a zločinného chování.

Pobyt v rehabilitačním středisku, který je součástí trestu, mu nicméně umožní pokračovat v práci na seriálu Dva a půl chlapa. Veškeré jeho problémy s násilím a tím i se zákonem totiž mají jen malý dopad na jeho popularitu. Sledovanost zmíněného seriálu je stále vysoká a letos Sheen uzavřel smlouvu se CBS, podle níž by měl za každou epizodu dostat až 1,8 milionu dolarů.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.