Avatar: The Way of Water bude na Disney+ k mání už za pár týdnů

17. 5. 2023 - 8:01 | Novinky | Adam Homola

Avatar: The Way of Water bude na Disney+ k mání už za pár týdnů zdroj: Foto: 20th Century Studios

Dlouho očekávané pokračování Avatar: The Way of Water, bude 7. června konečně k dispozici ke streamování na Disney+.

Film, který byl uveden do kin v prosinci 2022, utržil celosvětově přes 2,3 miliardy dolarů, což z něj činí třetí nejvýdělečnější film všech dob.

Avatar: The Way of Water se odehrává více než deset let po událostech prvního filmu. Jake Sully (Sam Worthington) a Neytiri (Zoe Saldana) jsou nyní manželé a mají děti. Žijí v poklidné vesnici v bujných deštných pralesích Pandory, ale jejich život se obrátí vzhůru nohama, když se na planetu vrátí lidské síly.

Režisérem filmu je James Cameron, který režíroval i první film Avatar. Cameron je známý svými přelomovými vizuálními efekty a druhý Avatar není výjimkou. Film se vyznačuje ohromujícími podvodními vizuálními efekty, které ocenili kritici i diváci.

Pokud vám snad Avatar utekl v kinech, budete mít 7. června možnost zhlédnout jej doma na Disney+.

zdroj: Disney

Avatar: The Way of Water je nejvýdělečnějším filmem roku 2022 a v současnosti je třetím nejvýdělečnějším filmem všech dob, hned za Avatarem a Avengers: Endgame. Film celosvětově vydělal přes 2,3 miliardy dolarů a stále se hraje v kinech.

Důvodů úspěchu filmu Avatar: Cesta vody je hned několik. Zaprvé, film byl velmi očekáván fanoušky prvního dílu. První Avatar byl uveden do kin v roce 2009 a stal se nejvýdělečnějším filmem všech dob. Fanoušci prvního filmu se těšili, co se bude v příběhu dít dál, a nebyli zklamáni.

Za druhé, film režíroval James Cameron, který je známý svými průkopnickými vizuálními efekty. Avatar: Cesta vody se vyznačuje ohromujícími podvodními vizuálními efekty, které ocenili jak kritici, tak diváci. Vizuální stránka filmu je tak realistická, že někteří lidé dokonce prohlásili, že mají pocit, jako by sledovali dokumentární film.

Za třetí, ve filmu hraje talentované herecké obsazení, mezi něž patří Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement a Kate Winslet.

V neposlední řadě byl film uveden v době, kdy se kina začínala vzpamatovávat z pandemie COVID-19. Avatar: Cesta vody byl velkým lákadlem pro diváky, kteří se těšili na návrat na velké plátno. Úspěch filmu je důkazem síly vize Jamese Camerona, talentu herců a štábu a nadšení diváků z návratu na Pandoru.

zdroj: Disney

Zdroje: Disney

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.