Armáda zlodějů představuje prolamování sejfů mimo jiné i v Praze

27. 9. 2021 - 9:30 | Trailery | Adam Homola

Armáda zlodějů představuje prolamování sejfů mimo jiné i v Praze zdroj: Foto: Netflix

Před Armádou mrtvých byla Armáda zlodějů.

Alespoň tak se zatím tváří nový film Netflixu, dějově předcházející populární Armádě mrtvých Zacka Snydera. Jednou z postavy filmu byl totiž odborník na sejfy Ludwig Dieter, kterého hrál Matthias Schweighöfer.

Schweighöfer si v novém filmu roli zopakuje, ale navrch to celé ještě režíroval, pod producentských dohledem Snydera. Dieter se tak vrací a společně s ním i spousta sejfů v evropských městech včetně Prahy. Opět tak dostáváme specifickou partičku plnou roztodivných individuí, kteří se musí dát dohromady, překonat všechny svoje rozdílné názory a přístupy a společně vykrást všechno co jde.

Vedle Matthiase Schweighöfera hrají v Armádě zlodějů ještě Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan, Jonathan Cohen, Noémie Nakai a další.

Armáda zlodějů je prvním a v případě úspěchu jistě ne posledním projektem který vzešel ze Snyderovy Armády mrtvých. Prostor pro celou řadu spinoffů, prequelů a různých dalších projektů je tu obrovský, tak uvidíme, kam až to Netflix dotlačí.

Film bude na Netflixu k vidění už 29. října.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.