Alicia Vikander se na pokračování Tomb Raidera těší, jenže film zatím nemá zelenou

22. 7. 2021 - 14:05 | Novinky | Adam Homola

Alicia Vikander se na pokračování Tomb Raidera těší, jenže film zatím nemá zelenou zdroj: Foto: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Tomb Raider z roku 2018 dost možná dostane pokračování, i když zatím prý není ještě nic jisté.

V rozhovoru pro Collider to naznačila sama představitelka Lary Croft Alicia Vikander, která zdůraznila, že pokračování pořád čeká na schválení.

Kdyby prý nebylo covidu, byla by dvojka stoprocentní, nicméně v aktuální situaci pouze doufá. Nový Tomb Raider prý pořád ještě není schválený šéfy studia a zatím se nachází ve fázi psaní scénáře. Vikander se prý na další dobrodružství Lary těší a scénář si ráda přečte, ale film zelenou ještě nemá.

Scénář se tak může teoreticky dopsat v nejbližších měsících a pokud se bude studiovým hlavounům líbit, a pokud do sebe zapadnou i všechny další věci, mohlo by ke schválení dojít třeba už letos. Jestli se ale začne točit příští rok je zatím velice předčasné, jakkoliv to není nepravděpodobné.

První Tomb Raider z roku 2018 s Vikander v hlavní roli je jeden z těch lepších filmů podle hry, i když je pravda, že zrovna tahle laťka pořád není nikterak vysoko. O žádný úžasný snímek pořád nejde a rozhodně to není film, který byste museli doporučovat všem svým známým.

Tomb Raider natočil Roar Uthaug a šlo v podstatě o Lařin origin vycházející ze stejnojmenné herní předlohy z roku 2013. Film utržil v kinech necelých 275 milionů dolarů a netrvalo dlouho a studio oznámilo pokračování. To měl původně dělat Ben Wheatley, jenže přišel covid, začaly se posouvat plány téměř všeho a projektu se nakonec ujala Misha Green (Lovecraft Country), která ho právě píše a pokud všechno klapne, bude i režírovat.

zdroj: MGM

Zdroje: Collider

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.
Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

Problémy Marvelu pokračují, nový díl Avengers teď přišel o režiséra

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Významnou změnou v nadcházejícím filmu Avengers: The Kang Dynasty je novinka, že Destin Daniel Cretton odstoupil z role režiséra.