Adam Driver by návrat ke Star Wars zvážil, ovšem s jednou podmínkou

26. 11. 2021 - 11:00 | Novinky | Adam Homola

Adam Driver by návrat ke Star Wars zvážil, ovšem s jednou podmínkou zdroj: Foto: Disney

Peníze přesvědčí kohokoliv, ale Driver má jinou podmínku.

O sequelové trilogii Star Wars (Síla se probouzí, Poslední z Jediů, Vzestup Skywalkera) bylo už napsáno mnoho a názory se liší. Diplomaticky můžeme napsat, že ani zdaleka všem se zatím poslední trilogie nelíbila. Nicméně jednou z těch zajímavějších a nejlépe zahraných postav byl Ben Solo, respektive Kylo Ren, kterého ztvárnil Adam Driver.

A právě ten se teď v rozhovoru pro Unilad rozpovídal o svém možném návratu. Proti němu prý vůbec nic nemá, nicméně má jednu podmínku: Star Wars by se musel chopit nějaký skvělý filmař. Dostatečně zajímavý režisér, který by Driverovy imponoval natolik, aby na to kývnul. Jestli tím Driver myslí nějakého Oscary ověnčeného veterána, nebo naopak nezávislého a ambiciózního nezávislého režiséra, už herec neupřesnil.

Nicméně Star Wars potřebují vlít novou krev do žil, protože zatímco se tak nějak revitalizují na Disney+ v podobě relativně slušných seriálů, na filmovém poli je raději ticho po pěšině. Rogue Squadron od Patty Jenkins se nedávno odložil, Taika Watiti se do svého filmu pustí bůh ví kdy a snímek produkovaný Kevinem Feigim? Ten je zatím také v nedohlednu. Čistě teoreticky je ve hře pořád i dávno oznámená trilogie od Riana Johnsona, jenže ten si teď s Craigem točí (dvojku už dodělal, trojka se bude chystat) detektivky Na nože.

Na nějaké návraty Drivera, Daisy Ridley, Oscara Isaaca, Johna Boyegy a dalších je ještě příliš brzy, ale shodou okolností nedávno prohlásila prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy, že na tyhle nové postavy se jen tak nezapomene a že se bude jejich budoucnost řešit i s kreativním týmem Lucasfilmu. Což samozřejmě nemusí znamenat film, klidně může jít jen o knihu či komiks.

Pořekadlo nikdy neříkej nikdy neplatí nikde jinde víc než ve světě Star Wars, do kterého se může vrátit kdokoliv, kdykoliv. Bez ohledu na to, jestli hercova postava už dávno zemřela, nebo jestli zemřel třeba i herec samotný.

zdroj: Falcon

Zdroje: Unilad

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.