Kill Bill 3 je blížeji k natáčení, naznačuje Quentin Tarantino

5. 1. 2016 - 13:00 | Novinky | Vojtěch Karlík

Kill Bill 3 je blížeji k natáčení, naznačuje Quentin Tarantino zdroj: tisková zpráva

Třetí díl Kill Billa byl dlouhé roky jednou z mnoha chimér a pověr, které se občas objevují ve filmové branži. V loňském roce se však objevilo několik informací, které ukazovali na fakt, že trojka je už v hledáčku samotného tvůrce. Nyní Quentin Tarantino naznačuje, že natočení třetího dílu je zase o krok blíž.

Tak především mám nyní Tarantino hodně práce kolem nedávno dokončeného filmu The Hateful Eight. Poskytuje rozhovory a věnuje se propagaci. A právě při této příležitosti tak nějak utrousil v interview pro americký server Variety, že by se rád zaměřil na postavu Nevěsty, kterou ztvárnila Uma Thurman a nějakým způsobem ji znovu přivedl k životu. Tarantino v tuto chvíli nemá žádnou představu o podobě případného pokračování. Jde však zatím o největší šanci všech fanoušků Kill Billa, že by k něčemu takovému vůbec mohlo dojít.

zdroj: Archiv

Slavný režisér zatím neoznámil svůj další projekt, ale s tohoto prohlášení hodně fanoušků začalo opět doufat. Co myslíte? Bude trojka? Tarantino Kill Billa považuje za svůj nejvíce vizionářský snímek a připouští, že by se jím chtěl znovu zabývat. Všichni tedy doufáme...

Zdroje: Movieweb , Youtube

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.