Daniel Craig chce hrát v dalších adaptacích románové trilogie Milénium

6. 1. 2012 - 13:30 | Téma | red

Daniel Craig chce hrát v dalších adaptacích románové trilogie Milénium zdroj: tisková zpráva

Britský herec Daniel Craig chce hrát v dalších hollywoodských filmových adaptacích románové trilogie Milénium od švédského autora Stiega Larssona, pokud bude první díl - Muži, kteří nenávidí ženy - úspěšný.

Třiačtyřicetiletý Craig, známý hlavně jako představitel Jamese Bonda, ztvárnil roli švédského investigativního novináře Mikaela Blomkvista v prvním díle hollywoodské verze. Je připraven účinkovat i ve zbylých dvou dílech detektivního příběhu, pokud bude první díl úspěšný.

"Já o tom nerozhoduji," vyjádřil se Craig v Berlíně k případné své další účasti na projektu, ale zdůraznil, že by "rád" byl u toho.

Craig to podle agentury DPA řekl dnes v Berlíně. Za týden bude film uveden do kin v Německu a dalších evropských zemích včetně České republiky. Snímek se přitom nevyhne srovnání se skandinávskou filmovou adaptací, kterou vřele přijali diváci i kritika.

Daniel Craig a Rachel Weisz ve filmu Dream House

Klíčovou ženskou roli hackerky Lisbeth Salanderové ztvárnila ve filmu renomovaného režiséra Davida Finchera šestadvacetiletá americká herečka Rooney Maraová.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.