Z nového podivného seriálu je velký hit, Netflix si hned objednal další sezóny

20. 9. 2023 - 13:13 | Novinky | Adam Homola

Z nového podivného seriálu je velký hit, Netflix si hned objednal další sezóny zdroj: Foto: Netflix

Celosvětová senzace ONE PIECE se dočká pokračování své hrané adaptace, jak potvrdil tvůrce a ilustrátor série Eiichiro Oda.

Za necelé dva týdny od svého uvedení se seriál katapultoval na první místo celosvětového žebříčku Netflixu s 37,8 miliony zhlédnutí a skóre 96 % na Rotten Tomatoes na základě více než 10 000 hodnocení.

Oda, který je zároveň výkonným producentem seriálu, to oznámil ve videozprávě fanouškům. Ocenil všeobecné uznání a naznačil pokračující vývoj seriálu: „Netflix se rozhodl seriál obnovit!“

Ačkoli konkrétní informace o počtu epizod a podrobnostech příběhu zatím nebyly zveřejněny, zpráva potvrzuje, že hraný seriál rozšíří univerzum, díky němuž se ONE PIECE již stal známým.

Na sociálních sítích vygeneroval seriál ONE PIECE více než 4 miliardy zobrazení při vyhledávání hashtagu #onepiecenetflix na TikToku. Kromě toho herci seriálu zaznamenali výrazný nárůst počtu sledujících na Instagramu, kde jich za pouhých pár měsíců přibyly miliony, jak reportuje sám Netflix.

Co se týče obsahu, 1. série ONE PIECE vychází z nejprodávanější japonské mangy od Eiichira Ody. Sleduje cestu mladého dobrodruha Monkeyho D. Luffyho, kterého ztvárnil Iñaki Godoy, který hledá legendární poklad ONE PIECE, aby se stal králem pirátů. Herecký ansámbl dále tvoří Mackenyu jako Roronoa Zoro, Emily Rudd jako Nami, Jacob Romero jako Usopp a Taz Skylar jako Sanji.

Seriál vzniká ve spolupráci se společností Shueisha a je společným podnikem Tomorrow Studios a Netflix. Produkční tým tvoří scénáristé a výkonní producenti Matt Owens a Steven Maeda. Další klíčové role ztvárnili Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward, Chioma Umeala a Michael Dorman. Eiichiro Oda, Marty Adelstein a Becky Clements jsou rovněž uvedeni jako výkonní producenti.

zdroj: Netflix

Zdroje: Netflix

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.