Vyhlášení výsledků soutěže AEROKRAŤAS 2005

26. 10. 2005 - 11:03 | Téma | red

Vyhlášení výsledků soutěže AEROKRAŤAS 2005 zdroj: tisková zpráva

V sobotu 29. října od 20.30 proběhne v kině Aero slavnostní vyhlášení výsledků, na němž se představí patnáct nejlepších filmů

Kino Aero V sobotu 29. října od 20.30 proběhne v kině Aero slavnostní vyhlášení výsledků, na němž se představí patnáct nejlepších filmů. V porotě letošního ročníku zasedli Zuzana Kopečková (dramaturgyně převzatých pořadů České televize), Silvia Klasová (filmová publicistka, Media Desk Slovenská republika), David Čeněk (filmový publicista a dramaturg spolupracující s festivaly Febiofest, LFŠ, MFDF Jihlava a další), Radim Špaček (filmový a televizní režisér a spoluorganizátor Festivalu bollywoodských filmů) a Čestmír Kopecký (filmový producent – např. Sluneční stát, Nuda v Brně, Knoflíkáři, Návrat idiota, Žiletky, Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště).

Novinkou letošního ročníku je udělení divácké ceny. Ta vzejde z širšího výběru nejlepších 36 snímků, které budou představeny během předešlých dvou večerů 27. října od 20.30 hod a 28. října od 20.45 hod. Okamžitě po projekci budou moci přítomní diváci hlasovat pro snímek, jenž je nevíce oslovil. Autor filmu, který obdrží nejvíce hlasů, získá dvě letenky.

Piloti kina Aero pozvali na slavnostní večer vycházející supernovu českého brutálního folku Xaviera Baumaxu. Ten doprovodí vyhlášení výsledků svým hlasem a kytarou.

Všech patnáct nejlepších filmů vzešlých ze soutěže AEROKRAŤAS 2005 bude mít možnost stát se předfilmem před projekcemi celovečerních filmů v kině Aero.

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.