Tvůrce Temného případu dává dohromady hvězdy na nové indie drama

28. 2. 2023 - 15:22 | Novinky | Adam Homola

Tvůrce Temného případu dává dohromady hvězdy na nové indie drama zdroj: Foto: HBO

Nic Pizzolatto už sice výbornému seriálu Temný případ nešéfuje, ale nezahálí a pracuje na dalších projektech. Jednou z jeho hlavních priorit je jeho první režijní počin Easy's Waltz, v němž se objeví hvězdné obsazení včetně Al Pacina, Vince Vaughna, Michelle Monaghan a Simona Rexe.

Pizzolatto napsal scénář k připravovanému dramatu, které Deadline popisuje jako směs Swingers a Zrodila se hvězda. Film vypráví příběh komika a zpěváka, který se potýká s problémy a pohybuje se na scéně současného Vegas po boku klasických osobností, jak reportuje Deadline.

Vaughn, který se objevil ve druhé sérii True Detective, se s Monaghanem znovu setkává po spolupráci na novém seriálu Billa Lawrence Bad Monkey pro Apple TV+. Pacino nedávno dokončil natáčení filmu Knox Go Away v režii Michaela Keatona a Rex byl naposledy k vidění ve filmech Můj mrtvý táta a Mack & Rita.

Prozatím není stanoveno datum premiéry filmu Easy's Waltz.

Co se Temného případu týče, ten pokračuje pořád dál.

Čtvrtá série Temného případu se oficiálně jmenuje True Detective: Night Country. Odehrává se v Ennisu na Aljašce, kde se během dlouhé zimní noci odehraje série vražd. V hlavním obsazení se objevují Jodie Foster jako šerifka Alice Carter a Kali Reis jako zástupkyně Lila Jones. Režisérkou a showrunnerkou této sezóny je Issa López, která je známá svou prací na filmu Vuelven. Oficiální datum premiéry zatím není známo, ale některé zdroje naznačují, že by to mohlo být ještě letos.

Zdroje: Deadline

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.