The Collective bude sice béčko, ale alespoň to bude svižná jednohubka

5. 7. 2023 - 14:00 | Trailery | Adam Homola

The Collective bude sice béčko, ale alespoň to bude svižná jednohubka zdroj: Foto: Quiver Distribution

Lucas Till, který hrál v restartu seriálu MacGyver, jenž skončil v roce 2021 po pěti sezónách a 94 epizodách, přechází z role MacGyvera do béčkového akčního thrilleru The Collective.

V kinech, na digitálních platformách a VOD se objeví 4. srpna a pokud máte v lásce nenáročné béčkové akce, respektive thrillery, budete tu jako doma.

Režisérem filmu je Tom DeNucci, scénář napsali Jason James a Matthew Rogers. Zatímco pro Jamese je to první scenáristický počin, Rogers má zkušenosti s psaním akčních thrillerů jako The Survivalist a Code Name Banshee.

Příběh The Collective se točí kolem skupiny zabijáků, známých jako Kolektiv, kteří se zaměřují na dobře strukturovaný gang obchodníků s lidmi podporovaný neporazitelnými miliardáři. Kolektiv je zahnán do kouta a svou nejdůležitější misi svěří začínajícímu zabijákovi Samu Alexandrovi.

Ve filmu vedle Tilla hrají třeba Ruby Rose, Mercedes Varnado, Paula Ben-Victora, Tyrese Gibson, Don Johnson a další. Jak vidíte, o žádné áčkové hvězdy nejde, byť některé z nich jste už určitě viděli někde jinde.

Ať už The Collective dopadne jakkoliv, minimálně jedna věc stojí za velkou pochvalu už teď. Film bude mít prý jen a pouze 86 minut. To je v dnešní době minimálně dvou, často i tříhodinových snímků nesmírně osvěžující. Z The Collective tak bude, bez ohledu na jeho kvality či nekvality, příkladná žánrová jednohubka. Tak teď už jen aby se na to dalo koukat…

zdroj: Quiver Distribution

Zdroje: Quiver Distribution

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.