Tak trochu jiná reality show. V The Curse se objeví i Emma Stone

16. 10. 2023 - 15:15 | Trailery | Adam Homola

Tak trochu jiná reality show. V The Curse se objeví i Emma Stone zdroj: Foto: Showtime

V kontextu netradičních projektů známých herců vzbuzuje připravovaný seriál společnosti A24 pro Showtime, nazvaný The Curse, pozornost.

Nathan Fielder, známý svým působením v Nathan For You, spolupracuje s Bennym Safdiem, který se proslavil díky Safdie Brothers. Další vrstvou zájmu je Emma Stone, která je známá svými neotřelými filmovými volbami, kdy na jedné straně hraje v nezávislých dramatech, zatímco na druhé straně se nebojí ani velkých hollywoodských projektů.

V srdci děje The Curse stojí Fielder a Stone, kteří ztvární pár s na první pohled úspěšnou TV show o vylepšení domova. Jejich skutečná morální integrita je však zpochybněna v okamžiku, kdy Fielder na kameře odebere stodolarovou bankovku od dítěte. Následuje série zdánlivé smůly, která by však mohla být nevyhnutelným důsledkem jejich vlastních pochybných činů.

Jak Fielder, tak Safdie Brothers si vydobyli určitý kultovní status díky svému inovativnímu vyprávění, zatímco Stone je známá svými odvážnými rolemi. Premiéra je naplánována na 10. listopadu na platformě Paramount+.

zdroj: Showtime

Zdroje: Paramount+

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.